Като почти всичко като раздадоха, докато имаше суматоха кой какво

...
Като почти всичко като раздадоха, докато имаше суматоха кой какво
Коментари Харесай

Ексклузивни свидетелски показания! Ето как са избягали двамата пандизчии

Като съвсем всичко като раздадоха, до момента в който имаше блъсканица кой какво е взел, аз бях седнал край гишето. Пелов скочи, след това Ради. Нокаутираха цивилния, насочиха револвер, отвориха вратата. Това описа извънредно по телефона за Нова телевизия пандизчия, станал очевидец на бягството на Владимир Пелов и Радослав Колев.

" Заплашиха тоя на втори пост с револвер, те са страхливи, отвори им вратата. " Кво стана ", питаха другите там. Пред 11 индивида стана това нещо ", споделя още за екшъна пандизчията.

" Подговетоно е мъдро, начело е чакала кола. Оръжието е вкарано от човек. Този човек е от личния състав. Пистолет в колет няма по какъв начин да стане. Срещу доста положително парично възнаграждание е вкаран ", добави пандизчията.

Той изясни и по какъв начин Радослав Колев се е сдобил с нож, с който е заплашил защитата: " Ради работеше в кухнята, оттова е взел ножа. Трябва да се връща ножа, разказва се, поставя се в един куфар и се оставя. Някой си е затворил очите, ножът беше огромен, с един размах можеше двама да убие ".

/ПИК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР