Като писател на пътешествия се научих да оценявам значението на

...
Като писател на пътешествия се научих да оценявам значението на
Коментари Харесай

Пробвах куфар Antler и беше всичко, от което се нуждаех и още

Като публицист на пътешествия се научих да правя оценка смисъла на съвършения куфар. От стилен ръчен багаж до фамилни съдове, които побират цялостен ​​гардероб, актуалните ограничавания за багаж трансфораха скромния куфар в многофункционален аксесоар, където един размер рядко пасва на всички.

С годините инцидентно се трансфорах в един тип ценител на калъфи, тънко надъхан да различавам търсените марки на 50 крачки.

Въпреки че мога да различа Antler от Away или Samsonite от American Tourister не е най-полезното умеене, то ми даде по-задълбочено схващане за това какво съставлява страховит багаж. И до момента в който Brixham Large от Antler може да е малко безценен с £240, той несъмнено е тъкмо това.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Насладете се на очарованието на Котсуолдс, до момента в който звездата Виктория Бекъм чества навършването на 50 години

Въпреки че в Amazon има доста практични и съвременни калъфи, от които да избирате, доста малко могат да доставят съвършен баланс на форма и функционалност, като с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР