Като пионер на икономическата журналистика в България, вече 20 години ...

Като пионер на икономическата журналистика в България, вече 20 години

Investor.bg със специално събитие по повод 20-ата си годишнина – Investor 20 на 2 ноември

Като пионер на икономическата публицистика в България, към този момент 20 години водещият стопански уебсайт Investor.bg осведоми и среща читателите си с най-горещите обстоятелства от света на финансите, бизнеса и политиката, предоставяполезна и навременна информация за развиването на секторите и оформящите се наклонности в софтуерния свят. По мотив своята годишнина, икономическият уебсайт провежда особено обстоятелство Investor 20 на 2 ноември от 13 :00 часа , в което водещи специалисти и пълномощници на висшия мениджмънт на фирми от водещите в България браншове ще дискутират настоящите обстоятелства от обществено-икономическия живот и ще очертаят опциите за бизнеса през 2022 година и оттатък нея.

Мит или действителност е усилената цифровизация по време на Коронавирус-19 , завръща ли се производството вкъщи и перспективна nearshoring дестинация ли е България? Отговорите на тези и още основни казуси, обвързвани странсформацията на бизнеса и технологиите, в първата част на Investor 20 ще търсят пълномощници на висшия мениджмънт на фирми в региона на технологиите, телекомуникационните услуги и автомобилния бранш.Модератор на обстоятелството на първия спорен панел ще бъде гл. редактор наInvestor.bgи водещ на софтуерното предаванеUpDateв ефира наBloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов .

Зелената стопанска система ще бъде главен акцент по време на втория спорен панел на обстоятелството, който ще стартира тъкмо в 14:20 часа.В него одобрени икономисти и пълномощник на един от най-големитемедодобивни фабрики в България щекоментират опциите за реализиране навъглеродна индиферентност, зелен PR или действителена тактика на триумфа е Зелената сделк а и като невиждан късмет или опасен облог може да бъде несъмнено слагането на амбициозни екоцели от страна на фирмите.

Финалният трети панел ще стартира в 15:20 часа и ще оферира полемика с фокус върху по този начин настоящата дистанционно търговия. В нея пълномощници на дистанционно бизнеса ще разясняват измененията в бранша и предизвикванията пред бизнес моделите, модератор на диалога ще бъде журналистът и водещ от Bloomberg TV Bulgaria Живка Попатанасова . Какво е въздействието, което пандемията отCOVID-19оказа върху търговията, за какво редица фирми се преструктурираха от офлайн към дистанционно бизнес среда и какво се случва с тези от тях, които не престават да развиват активността си единствено посредством своите физически обекти – ще научим на 2 ноември от Investor 20 . Третият спорен панел ще обърне внимание и на тематиката за настъпилите смени в потребителското поведени е, което значително предопределя динамичното развиване и триумфа на дистанционно бизнес средата.

Събитието ще се организира в хотел Hyatt Regency Sofia при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и условия и ще се излъчва на живо по едно и също време на стрийминг платформата за обстоятелства с професионален фокус Investor Media PRO , на, както и в каналите в обществените мрежи на водещите медии, част от Investor Media Group . Може да го проследите гратис като се.

Освен 20-ата си годишнина, през ноември следва и различен огромен празник заInvestor.bg– най-голямото финансово и капиталово обстоятелство за България и регионаInvestor Finance Forumстава на 10 години и ще организира на 22 ноември 10-тото си юбилейно списание. Очаквайте детайлности!

Основни сътрудници на Investor 20 наInvestor.bgсаи.Събитието се организира с поддръжката на, Финансов холдинг „ .

Медийни сътрудници на Investor 20 са , , сп. , .

Източник: investor.bg