Като пълен абсурд определи Къци Вапцаров слуха, че е възможно

...
Като пълен абсурд определи Къци Вапцаров слуха, че е възможно
Коментари Харесай

Къци Вапцаров иска да мъсти на Слави, но няма да го сменя в ефира на bTV

 Като цялостен парадокс дефинира Къци Вапцаров слуха, че е допустимо да смени Слави Трифонов в ефира на bTV. След като Дългия разгласи края на шоуто си, доста родни продуценти се размечтаха за по този начин мечтаното ефирно време на Слави. Затова и витаят всевъзможни спекулации по тематиката. На този стадий обаче Вапцаров не води договаряния с нито една телевизия. Освен като водещ на " Риск печели, риск губи " Къци няма опция да се изявява и като продуцент. Това удостовери и някогашният водещ на предаването " По-по-най " Бате Енчо.

" В ефира няма нито едно предаване, ориентирано към деца. Телевизиите нямат интерес към предаване като " По-по-най ", макар че сме предложили разновидности. Не знам каква е повода. Много постоянно хората ми споделят, че им липсва сходен артикул ", показа обичаният от децата артист пред " България Днес ".

Враждата сред Слави Трифонов и Къци Вапцаров е пословична от години. Самият Къци е признавал, че е слязъл от ефир поради Дългия. Предаването му " Риск печели, риск губи " пада през 2005 година. На негово място се появява " Вот на доверие ".

" Предаването ми имаше висок рейтинг, само че те се постановиха тогава ", изясни Къци. Оттогава той няма лично предаване. Затова и съгласно негови познати Къци на драго сърце би отмъстил на Слави, само че на този стадий няма такава опция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР