Като отговорен служител, отличен приятел и винаги приятелски настроена -

...
Като отговорен служител, отличен приятел и винаги приятелски настроена -
Коментари Харесай

Колеги на убитата в Германия българка: Беше отговорен служител и добър приятел

Като виновен чиновник, отличен другар и постоянно другарски настроена - по този начин сътрудниците и приятелите разказват убитата в немски супермаркет българка в публикация във вестник " Билд ".


БГНЕС напомня, че дамата бе убита от някогашния си другар в понеделник вечерта в хипермаркет от веригата " Алди ".

Според историята, разказана от вестника, в продължение на месеци касиерката Айсел И. (38 г.) обезверено се опитвала да се отбрани от някогашния си другар Пламен П., на 48 година, който обезверено я преследвал. В понеделник към 19.15 ч. вечерта мъжът влезнал в супермаркета в Мьорфелден-Валдорф (провинция Хесен), несмущаван отишъл в складовата част на магазина. Открил Айсел, сред тях избухнал скандал, мъжът извадил оръжие и я прострелял. След убийството Пламен П. насочил оръжието към себе си и се самоубил.

Вестник " Билд " беседва с брата на Айсел - Алтанай (47), който се връща на мястото на случая, с цел да уважи сестра си. По думите на брата на починалата тя била извънредно дисциплинирана, работлива и уважавана от сътрудници и другари. " Тя беше толкоз занимателен, радостен и другарски надъхан човек ", през сълзи споделя брат й.

Убиецът Пламен е преследвал Айсел над една година. Тя неведнъж е подавала тъжби в полицията, съумяла е единствено да се снабди с ограничаваща заповед след случай, при който килърът нахлул в жилището й и се опитал да я удуши. На 15-ти февруари е трябвало да се организира първото дело по този случай.

Българката е заживяла в Германия още през 2011 година, като в последната една година е работила в хипермаркета.

За да получи по-бързо поданство и опция да остане за непрекъснато в страната, починалата полагала неимоверни старания да научи езика, като по цели нощи учела езика и историята на страната.

За килъра не се знае доста, като се изключи че двамата са имали връзка в продължение на 5 месеца, само че след отмора в България предишното лято се разделили дефинитивно.

Жената е убита пред очите на сътрудниците си и пред купувачи в магазина. Фатален се оказал изстрел в главата на жертвата./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР