Като от сцена от тв шоу може да се опише

...
Като от сцена от тв шоу може да се опише
Коментари Харесай

Кражба в парламента: БСП отмъкнали папката на Спас Гърневски от ГЕРБ

Като от сцена от тв шоу може да се опише една от случките в Народното събрание от през днешния ден. Освен да се карат "За " или "против " оставката на Цвета Караянчева, ръководещи и съпротива си размениха взаимни обвинявания за кражба и компромати.

"В тази зала се краде ", разгласи от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Младен Шишков.

И описа следната преживелица:

"Точно преди почивката, когато господин Гърневски чакаше за изявление, господин Стойнев (Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия, бел.ред.) по най-непристоен метод взе неговата директория, която той приготвяше близо два часа. Неговата директория бе взета от Стойнев и бе връчена на Георги Гьоков. Ако това може да бъде считано за смешка, следствията бяха доста по-тежки! Г-н Гьоков потегли да излиза от залата по най-непристоен метод. След което бе посрещнат от господин Манев (Маноил Манев от ГЕРБ, бел. ред.), който изиска досието да бъде върната. Вместо това господин Гьоков по най-безогледен метод стартира да се възпротивява. Шест индивида от Българска социалистическа партия се нахвърлиха физически върху господин Манев ".

"Има записи, всичко ще бъде изнесено в медиите. Това е дъното на сътрудниците от Българска социалистическа партия Колегите от Българска социалистическа партия имат навика да крадат освен физически, само че и интелектуална благосъстоятелност ", продължи още Шишков.



Антон Кутев от Българска социалистическа партия го предизвести да внимава по какъв начин показва информацията, тъй като и той самият бил тук и е снимал с телефона си. Можел да покаже доста неща на медиите, разбра се от думите му. Изказването му пък още повече ускори напрежението в пленарната зала. От ръководещите се възмутиха, че Кутев заплашва с компромати.

"Цялата страна окрадоха, минаха към този момент на писалищен материали, то друго не остана ", съобщи пък самият Гърневски.

Депутатът отбрани Цвета Караянчева и упрекна Българска социалистическа партия в опит да употребява дебата за свои цели.

"Долу ръцете от Цвета Караянчева, долу ръцете от Бойко Борисов и основния прокурор ", извика Гърневски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР