Като основател на фирма за търсене на служители, работата на

...
Като основател на фирма за търсене на служители, работата на
Коментари Харесай

7 редки типа личности, който са най-успешни в кариерата си

Като създател на компания за търсене на чиновници, работата на Уилям Вандербломен е да открива най-хубавите измежду най-хубавите. През последните 15 години е интервюирал повече от 30 000 претенденти.

За работата си той споделя, че не просто запълва длъжности за личен състав с нови хора, а намира идващите гении топ компании: извънредно доброте, постоянно печеливши. Той ги назовава еднорози, тъй като съгласно него са най-рядкост.

Уилям Вандербломен е създател на " Бъдете еднорогът: 12 привички, които отделят най-хубавите водачи от останалите " и създател и основен изпълнителен шеф на Vanderbloemen Search Group.

" Въз основа на моите изявленията и диалози с изпълнителни шефове, ето седемте типа сполучливи персони, които са фантазията на всяка компания ", написа той за CNBC:
 Съосновател на бизнеси за $2 милиарда споделя най-важното нещо, което вършат сполучливите хора
Съосновател на бизнеси за $2 милиарда споделя най-важното нещо, което вършат сполучливите хора

Милиардерът споделя урок, който е научил по сложния метод

1. Този, който взема бързи решения

Да си бърз не значи да казваш " да " на всичко. Това значи бързо да схванеш кое се нуждае от неотложен отговор и кое не. Този вид персони са Бързите решителни, ще играят твърдо с непримиримост и успеваемост и ще свършат работата си в точния момент.

Как да бъдете такава персона: Посочете ясно, че цените бързото време за реакция.

Поставете бързи, постижими периоди. Нямате потребност от месец, с цел да извършите някои избори.

2. Този, който е открит, същински и почтен

Никой не чака от вас да сте съвършени в работата си, изключително първоначално. Но най-лошото нещо, което можете да извършите, е да бъдете нечестни. Когато бъркате, бъдете открити за това. Истинските хора имат метод да споделят грешките си със примирение, което може да сплотява хората.

Как да го постигнете:

Признайте грешките си и продължете напред. Ако мъчно изпълнявате дилемите си, бъдете почтени и помолете за помощ.

3. Този, който взема решение проблемите

Когато са изправени пред провокации, хората могат да изберат да бъдат на страната на казуса или на страната на решението. Тези, които избират да търсят решения, които отхвърлят да бъдат жертви и които влагат сила, с цел да преодолеят тези провокации, са незаменимите хора.

Как да придобиете мисленето на подобен: Вместо да се оплаквате, споделете решения в диалога. Дори и да са бомбастични или непостижими, това ще ви насочи към вярното мислене.
 Колко години лишава на най-известните милиардери в света, с цел да създадат първия си милион?
Колко години лишава на най-известните милиардери в света, с цел да създадат първия си милион?

За най-богатия човек в света Илон Мъск са нужни единствено четири години

4. Този, който е съзнателен

Познаването на мощните и слаби страни и разбирането по какъв начин да подходи към значими диалози е може би по-рядкосрещано при множеството хора.

Самоосъзнатите хора са по-малко склонни да заемат излишно място на срещи, да губят времето на хората или да основават стеснение на другите. Когато получат градивна и същинска противоположна връзка, те ще я вземат драговолно.

Ето съвет за реализиране самоосъзнатото мислене: Не приемайте противоположната връзка персонално. Използвайте го като инструмент, с цел да станете още по-добри в работата си.

5. Любопитният

Стив Джобс не на вятъра очевидно е споделил, че: " Голяма част от това, на което се натъкнах, следвайки любознанието и интуицията си, се оказа скъпо по-късно. " Толкова доста от най-великите мозъци на човечеството признават, че любознанието като основен фактор за техния триумф, че мъчно да се каже какъв брой са.

Когато претендентът е любопитен, това допуска същинска ангажираност и интерес оттатък заплатата.

Как да придобием сходно мислене: Когато зародят провокации, задавайте въпроси, преди да намирате решения. Да бъдеш любопитен е деяние, а не позиция. Бъдете осведомени, като четете книги, гледате просветително наличие, следите новините.

6. Симпатичният

" Винаги се учудвам какъв брой постоянно претендентът, който надвива, е просто този, който се схваща с другите. Много компании в последна сметка би трябвало да уволнят (или да желаят да уволнят) брилянтния простак от личния състав ", споделя специалистът.

Харесваните хора по-често остават на работа и даже са повишавани просто тъй като пасват с екипа.

Как да бъдем такива: Отделете няколко минути с сътрудниците и поговорите за нещо, което няма нищо общо с работата. Запомнете имената им. Може да наподобява като нещо нищожно, само че всъщност споделя: " За мен си задоволително значим, с цел да знам кой си. "
 8 образеца за подвеждащи въпроси по време на изявление за работа и по какъв начин да отговорите на тях?
8 образеца за подвеждащи въпроси по време на изявление за работа и по какъв начин да отговорите на тях?

Как да методите, с цел да оставите приятни усещания

7. Продуктивният

Да бъдеш работлив се свежда до три фактора: да знаеш по какъв начин работиш най-добре, да си проведен и да цениш резултатите преди продукцията.

Как да имате такова мислене: Записвайте трите най-важни задания всеки ден.

Проследявайте продуктивността си освен денем, а попринцип.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР