Като опит за сплашване на обществото определи Венко Сабрутев от

...
Като опит за сплашване на обществото определи Венко Сабрутев от
Коментари Харесай

Не можем да разберем откъде идват тези 11 млрд., за които говори служебният кабинет: ПП

Като опит за заплашване на обществото дефинира Венко Сабрутев от " Продължаваме Промяната ” изнесената от служебния финансов министър информация за положението на държавната хазна.

" Когато ние сдадохме ръководството оставихме страната с над 1,5 милиарда преизпълнение на приходната част и над 2 милиарда лева понижен външен дълг. Не мога да си показва кое е това нещо, което ще докара до 11 милиарда недостиг . Това е колосална сума ”, сподели той.

" Може би, единственото, което идва мислено - което може да се случи, е да се субсидира по този начин нареченият на ниска цена съветски газ. Ние не можем да разберем от кое място идват тези 11 милиарда, за които приказва служебният кабинет ”, изясни още Сабрутев.

По думите му " безусловно доказателство ”, че разноските, които са направени по време на държавното управление на Политическа партия са според опциите на страната, е това, че страната е оставена с остатък в хазната.

" Няма опция за непредвидени разноски, сподели служебният финансов министър. Най-вероятно сега Министерството на финансите е под някакъв тип напън. Натиск да се вършат доста спомагателни разноски ”, счита Сабрутев.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР