Като опит да ГЕРБ да бъдат шантажирани и дискредитирани окачестви

...
Като опит да ГЕРБ да бъдат шантажирани и дискредитирани окачестви
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Аз съм се снимал много пъти в Испания, притоплят скандала

Като опит да ГЕРБ да бъдат шантажирани и дискредитирани окачестви Бойко Борисов данните за " Барселонагейт ".

" Гледах доскоро премиера Петков, който разяснява въпросния отчет или каквото и да е там това нещо, което не ясно по какъв начин единствено избрани медии са получили. Слушах го деликатно, единственото, което ме свързва по думите му е, че ме има на фотография. Аз съм се снимал доста пъти в Испания - от парада в Аликанте, където пред 50 хиляди служители на реда ми връчиха Червения кръст на испанската полиция за работата сред службите на двете страни. След това основния им секретар ми връчи Жезъла на испанската полиция. Много фотоси имам там. Срещал съм се с министър председателите Сапатеро, Мариано Рахой, с Педро Санчес ", безапелационен бе някогашният министър председател.

Борисов свързва офанзивата против него с " нелицеприятните неща, които е изговорил за държавното управление през последните дни ". " Наистина приказвах доста, тъй като засекретиха енергийната комисия, а там за секунди са източвани милиони. Скриха компаниите, зад които стоят съветници, зам.-министри ", добави водачът на ГЕРБ.

" Едно време са споделили като няма самун дайте им зрелища. Сега притоплят скандал, с който желаят да ме свържат. Нито съм имал къща в Барселона, нито парцели. Живея в Банкя, където съм се родил и където влачиха ковчези и там си пребивавам в този момент ", добави Бойко Борисов.

Той прикани Кирил Петков да покаже отчета. " Да го разсекретят, да го проверяват или да се извиняват ", добави някогашният министър-председател.

Лидерът на опозицията подлага на критика държавното управление поради цените на тока и неналичието на обезщетения за хората и бизнеса. По думите му България остава първа по смъртност от COVID-19 в света, по тази причина недоумява защо справяне приказват ръководещите.

Очаквайте още детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР