Като няма хляб, ще ядете пасти. Като няма реформи и

...
Като няма хляб, ще ядете пасти. Като няма реформи и
Коментари Харесай

Илиян Василев: В сапунката ”Делян Добрев” Цветанов победи Борисов

Като няма самун, ще ядете пасти. Като няма промени и промени, ще гледате сеири. Радев против Борисов, Делян Добрев против Елена Йончева и всевъзможни сходни фалшив прояви, които да запълнят голямата празнота от съдържателни въпроси и процеси в ръководство. Жълтурщини или властова чалга. Това написа в профила си във Facebook Илиян Василев. И продължава:

В Парламента няма закони, само че има незатихваща пристрастеност за политиканстване. Защото се приближиха компактно до границите на модела, в който съществуват.

Брежневски застой - като няма придвижване ще клатим влака с цел да сътворяваме усещане, че се движим. Застой, който маркетираме като сигурност.

Българска социалистическа партия въобще не са съпротива тъй като осъзнават, че Нинова и сие мъчно ще продадат визията за себе си като чисти, бели или даже като искащи да се трансформират. Всички корупционни схеми стартират или по някакъв метод са свързани с Българска социалистическа партия, през днешния ден просто тандемът Пеевски - Борисов е " на коня ".

Сапунката " Делян Добрев " не ми е забавна за коментиране. Нито той е толкоз важен или незаместим за ГЕРБ, нито това, в което го упрекват е лимитирано единствено до Хасково или до енергетиката. Проказата е систематична. Просто ГЕРБ демонстрираха, че ще се отбраняват нападателно против офанзиви от Българска социалистическа партия, тъй като в случай че мине това с Делян може да се разплете чорапа и доста посредствени хора могат да изгубят своята значителност като ВИП - депутати, шефове, разпределители на запаси и въздействие.

Местните олигарси си желаят властта и привилегиите.
Просто рецесията ще се задълбочи и устойчиво ще се тресем от кавги и управенска чалга в обезверен блян да си продадат Путиновите " торти " - с нас непоклатимост, без нас ужасно.

Спасяват Делян, спасят себе си.

Цветанов този път победи Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР