Като някой иска да си купи по-евтин билет, да страда.

...
Като някой иска да си купи по-евтин билет, да страда.
Коментари Харесай

МВР министърът блести по Facebook казус - щом търсиш евтини билети, страдаш

Като някой желае да си купи по-евтин билет, да страда. Така разяснява министърът на вътрешните работи Валентин Радев случая с Фейсбук измамника " Александър Николов ", съобщи БГНЕС.
За този случай във Фейсбук ще кажа единствено едно - всички да внимават какво вършат. Легалният метод да си купиш билети и всичко останало по разпоредбите е на друго място, безапелационен беше силовият министър.
" Това, че някой желае да мине метър и да си купи билет по-евтино, да страда. Не мога да мятам сили и средства в допълнение да защищавам тези, които неблагоразумно правят неща, които не са по разпоредбите ", скара се Радев.
Радев приказва по случая поради настоятелните въпроси до каква степен е стигнало следствието. Той посъветва публицистите да се извърнат към прокуратурата. Припомняме, че през вчерашния ден (12 октомври) представителят на прокуратурата Румяна Арнаудова заяви, че към момента няма импортиран сигнал и ГДБОП продължава да работи.
На въпрос ще бъде ли разгласен за общодържавно търсене измамникът, той отвърна – " сигурно, той е пакостник ".
Според непотвърдена до момента информация от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, измамникът се споделя Спас Василев и е от село Кочериново. Всъщност в продължение на години Василев е опитвал да мами посредством обществените мрежи наивни хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР