Като някаква триглава ламя ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС са отворили

...
Като някаква триглава ламя ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС са отворили
Коментари Харесай

Като триглава ламя искат да погълнат цялата държава

Като някаква триглава ламя ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи са отворили усти да обхванат цялата страна, съобщи през вчерашния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание. " Хубав празник, само че неприятен ден за Народното събрание и за страната. С отмора блокират работата на Народното събрание, тъй като се договарят за постове и пари сега. Не ги интересува нито бюджет, нито данъчни закони. Това безсрамие сред тях обаче се трансформира в мъка за страната ", разяснява тя.
" Сега регулаторите си разделят на три, като че ли тези регулатори не са самостоятелни органи и не би трябвало да контролират тъкмо, да управляват връзките в ръководството. Разпределят порциите и разделят страната на три - вие сте очевидци какъв блокаж и мъка за цяла България е това ", обърна се към медиите Нинова.
" Вече сме съвсем в края на годината, само че нито бюджет потегля, нито данъчни закони. Управляващите въобще не ги интересува това ", възмути се Нинова.
" Думи не стигат, с цел да се опише това безсрамие към този момент, всеки ден - някаква нова подялба. Сега, поради някакво уволняване в " Пирогов ", цялата страна стои блокирана. Ако ще е по този начин за всяка промяна във властта - какво ще прави България и българският народ? ", акцентира тя.
" Миналата седмица ви споделих - дайте да се подпиша някъде, че примирието е краткотрайно и че през декември ще има по-голям скандал. Дойде по-големият скандал. Представете си какво ни чака идната седмица като стартира разглеждането на измененията в Конституцията. Не може по този начин да се ръководи страна ", разяснява Нинова.
Тя реагира на общия етикет, който се поставя на всички депутати. Искам да се знае кои депутати какво вършат, настоя Нинова.
" Българска социалистическа партия сме срещу препоръчаните промени в Конституцията. Освен съответно по текстовете, един от причините ни е тъкмо този - Народно заседание с такава ниска легитимност няма моралното, политическото, юридическото право да трансформира главния закон ", безапелационна е тя.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР