Като нищо може да има импийчмънт срещу президента Румен Радев“,

...
Като нищо може да има импийчмънт срещу президента Румен Радев“,
Коментари Харесай

Антон Кутев: Принуждават Румен Радев да направи партия, ще има нови политически проекти

„ Като нищо може да има импийчмънт против президента Румен Радев “, съобщи в предаването „ Тази заран “ някогашният представител на служебните държавни управления на Гълъб Донев - Антон Кутев.

Според него обаче, с цел да се желае импийчмънт, то би трябвало да има условия, които са доста тъкмо разказани в Конституцията. „ Те към този момент нямат учредения, само че могат да се опитат да го намерят “, изясни Кутев пред БТВ.

„ На тяхно място не бих го направил, тъй като ще има доста съществено разтрошаване на партийната система. Със сигурност ще има нови планове. Ако не престават по същия метод, те ще принудят президента да направи политически план. Той (Румен Радев), в случай че не беше работят държавен глава от дълго време да го е направил. Ако президентът застане персонално отпред на един план, той ще ги отнесе, за това е целият този писък против Радев. Тях ги е боязън от него. Факт е, че през тази година нови партийни планове ще има, тъй като старите партийни структури са несъответстващи “, безапелационен е той.

Кутев разяснява и определеният за краткотраен ръководител на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров след седем несполучливи опита. „ Хубаво е, че има ръководител на СОС, тъй като това е значимо, с цел да работи системата. Няма неприятно във властта да има сделки, тъй като обществото е фрагментирано. Въпросът е първо да не се излъжат гласоподавателите. Всички гласоподаватели са излъгани. Това значи, че политическата класа би трябвало да подхожда към предизборните си обещания ", изясни Кутев.

„ Виждам едно политическо безсрамие на Политическа партия, които желаят да вземат всичко. В тази настройка ми е все тая кой ще бъде външен министър. ПП-ДБ извиват ръце и желаят да получат всичко. Не виждам положителният излаз за нас. Имаме едно обезверено ръководство на малцинството, което се държи за властта непременно, тъй като падне ли, няма да влезе още веднъж “, сподели той за идната ротация на държавното управление.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР