Като не ми вдигат дежурните телефоните, идвам аз, каза той

...
Като не ми вдигат дежурните телефоните, идвам аз, каза той
Коментари Харесай

Гневен мъж нахлу в енергото в Силистра с компот и парти грил, направи си закуска

Като не ми подвигат дежурните телефоните, пристигам аз, сподели той преди да стартира да яде в офиса на електроразпределителното сдружение

Гневен мъж нахлу през вчерашния ден в офиса на електроразпределителното сдружение в Силистра с празненство грил, с цел да си препече филии за закуска, оповестява Нова телевизия. Причината за държанието си мъжът изяснява с това, че повече от 24 часа е нямал ток, а когато е звънял на дежурните телефони, никой не му е отговарял.

Цялата сцена беше снимана и качена в обществените мрежи, а клипът събра близо 3 милиона гледания. Във видеото се вижда по какъв начин мъжът носи скара, дъска за рязане, самун, салам, даже компот. Охраната в офиса на сдружението прави опит да го спре, само че той отхвърля да си тръгне.

Явор Павлов живее в село Калипетрово. В дома му към този момент има ток и той умерено
 обясни претекстовете си за самобитния митинг. „ По принцип съм спокоен човек, имам сервиз. Това е методът да се стачкува, тъй като, в случай че си стоим у дома, нищо няма да се оправи ”, твърди мъжът. Не счита обаче, че е прекалил.

Павлов е бил арестуван за няколко часа и му е бил формиран акт. Предстои компанията да внесе тъжба в прокуратурата за вандалско държание.

„ 40 минути, откакто нахлух в Енергото, токът пристигна. Жена ми се обади и ми сподели, че са го пуснали. Интересно ми е - моето вървене и скаричката ми ли оправиха тока? За 40 минути толкоз бързо ли оправиха тези стълбове и жици? “, разяснява пък в предаването " Тази заран " по бТВ Явор Павлов.

„ Времето беше неприятно – спор няма. Токът спря в събота и пристигна в понеделник на обяд. 36 часа нямахме ток. Вода нямахме. Телефоните нямаха обсег “, добави той.

„ В понеделник звънях 10 пъти. Отхвърляха ме. Вдигнаха ми един път и споделиха, че ще ме трансферират на оператор. Никъде не ме трансферираха. Изнервих се, взех си скаричката и хляба. Децата ми у дома стоят гладни – би трябвало да ги нахраня. Животът си давам за тях. Отидох да направя сандвичи, след това се озовах в полицията. Написаха ми акт. Полицаите не са отговорни – правят си работата “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР