Като , не като премиер, за мен военна помощ е

...
Като , не като премиер, за мен военна помощ е
Коментари Харесай

Кирил Петков: За мен е правилно да дадем военна помощ на Украйна

" Като, не като министър председател, за мен военна помощ е безусловно вярното нещо да се направи. Но в тази ситуация съм министър председател, имам съдружни сътрудници, които имат ясни " червени линии " и моята задача, не е да се върша на най-смелият ". Това съобщи за NOVA министър председателят.

" В момента " Демократична България " споделят: " Това е нашата " алена линия ", Българска социалистическа партия споделят: " Това е нашата " алена линия ". Трябва да помислим. Затова ще ги поканя да отидем в Киев, тъй като не може човек да има по-информирано решение в сравнение с, когато е там. Надявам се, че тази седмица, до момента в който Народното събрание е в отмора, ние ще си свършим работата като водачи и всеки ще направи стъпка обратно, ще намерения какъв брой е значима стабилността на България, какъв брой е значимо за украинците. И каква би трябвало да ни е общата позиция, вместо да хвърляме червени линии и да махаме флагове ", съобщи Петков.

" Тримата ми съдружни сътрудници би трябвало да спрат да мислят партийно. По време на война би трябвало да се мисли държавнически ", сподели министър председателят.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР