Като например, слънчевите експлозии, като имаме тези дни, които са

...
Като например, слънчевите експлозии, като имаме тези дни, които са
Коментари Харесай

Купувайте Ковчег! Сноудън Разкри Немислимото: Наса Крие Страшна Тайна! Само Най-Богатите Ще Оцелеят!

Като да вземем за пример, слънчевите детонации, като имаме тези дни, които са станали по-чести от всеки път. Информацията е надълбоко засекретена от висши научни кръгове и огромните галактически организации, каквато е НАСА, която се занимава с галактическите промени. Те разкриват истината за идни естествени феномени, тъй като в света би настъпила суматоха, която би могла съществено да промени естествения живот и стопанската система.

Едуард Сноудън, който избяга от Централно разузнавателно управление на САЩ разкри доказателства за метода, по който Централно разузнавателно управление на САЩ следи страните и връзките сред международните водачи, тези дни разкри нова загадка на НАСА Той съобщи, че отчетът за това събитие прочут отдавна на избрани кръгове, а тези, които имат информацията се приготвят за тежки времена.

По думите на Едуард Сноудън милиони хора ще изгубят живота, написа " Hidden truth. Става дума за слънчевите детонации, които носят кодираното име килшот. За това висшите кръгове знаят към този момент 14 години …

Слънчевите детонации ще бъдат ужасни, ще провокира срив в електрониката, ще настъпи изострен дефицит на храна и вода, а достъп до ресурсите след катаклизмите ще имат единствено страните от елита, които ще оцелеят в такива условия благодарение на специфични уреди и техника, основана още от времето на Студената война и способна да издържи нуклеарна офанзива твърди Еsoreiter.ru въз основа на информацията, оповестена от Сноудън.

Припомняме ви, че някогашният разузнавач сега се укрива в Русия, където получи политическо леговище, откакто от Съединени американски щати го упрекнаха в държавна измяна, а той напусна страната под боязън от смъртно наказване.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР