Като на един дъх се изнизаха първите 4 дена от

...
Като на един дъх се изнизаха първите 4 дена от
Коментари Харесай

Ден 5: Англия започва пътя си с плаха надежда за триумф

Като на един мирис се изнизаха първите 4 дни от международното състезание по футбол в Русия. Големите любимци претърпяха триумфи и крахове, до момента в който Англия, Белгия и Швеция бяха заети с подготовката си за старта. Днес е време и те да зарадват почитателите си с първите си мачове.

Всички най-интересни неща преди трите мача през днешния ден, както и разбори на неверните стъпки на Германия и Бразилия, може да видите в новия брой на " На пай пас ".

Швеция - Южна Кореа

Снимка: Reuters

Скандинавците се изправят против един на пръв взор елементарен противник. Шведите се завръщат на международни шампионати, откакто пропуснаха предходните две издания. Днес обаче те са без своя Златан Ибрахимович. За сметка на това отборният дух е преди всичко и футболистите ще опитат да зарадват своите сънародници, както направиха в баража за класиране, когато отстраниха Италия.

В Южна Корея не таят особени очаквания. До момента отбора има единствено 1 тъждество на международни шампионати. Погледите на всички в азиатската страна са отправени съм нападателя на " Тотнъм " Хюн Мин-Сон.

stat

Белгия - Панама

Снимка: Reuters

Без Раджа Наинголан, само че с доста самочувствие, националният тим на Белгия още веднъж е измежду скритите любимци. " Червените дяволи " си служат ловко с насъбрания от предходните огромни конгреси опит, а задачата е първата позиция в групата.

Първият тест за белгийците наподобява елементарен. Панама е тим, който за първи път ще изпита тръпката от международното състезание. Футболистите и треньорския щаб от дребната страна, известна със своя канал, към този момент имат статута на националния воин, откакто се класираха за присъединяване в Русия. Добър резултат в мачовете от груповата фаза пък би бил бонус.

stat

Тунис - Англия

Снимка: Reuters

" Трите лъва " още веднъж стегнаха багажа за международно. Този път обаче оставиха кошницата у дома. Младият състав на Гарет Саутгейт желае да поправи усета от злополуката преди 4 години, когато англичаните не съумяха да излязат от групата си.

Първото предизвикателство е Тунис. Африканският отбор също не стартира с гръмки обещания. Излизане от групата би била стратегия най-много за тима. За задачата обаче " трите лъва " би трябвало да бъдат укротени.

stat

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР