Като място, на което обичаме да се отпуснем след дълъг

...
Като място, на което обичаме да се отпуснем след дълъг
Коментари Харесай

Грешките, които най-често допускаме в интериора на дома ни

Като място, на което обичаме да се отпуснем след дълъг работен ден, дневната е мястото, на което се изложени едни от най-красивите ни движимости. Понякога обаче се стига до обстановка, в която вместо да превърнем обичаното си място от вкъщи в по-удобно, то става тъкмо противоположното.

Претрупано от движимости, събиращи прахуляк, ненужни аксесоари, които по-скоро не са съчетани добре, прекалено много картини и фотоси. Накрая се оказва, че движимостите са " завладяли " пространството, което в следствие ни натоварва - прочувствено и физически... все някой би трябвало да почисти всичко това. 

Често се случва, фокусирайки се върху вижданията и разбиранията си, но без да знаем главните правила при обзавеждането на дома, да допуснем резултат, който е надалеч от упованията ни за хубост и уют.

За да не се случват сходни гафове, събрахме най-честите неточности, които не би трябвало да вършим, когато решим да променим дневната си.

Не е нужно да наемем интериорни дизайнери за всичко. В интернет има задоволително уеб сайтове, които пишат и демонстрират лесни трикове, с които да превърнем обичаното място в моден до, отразяващ същността ни.
 Най-често допусканите неточности в интериора вкъщи  Най-често допусканите неточности в интериора вкъщи  Най-често допусканите неточности в интериора вкъщи  Най-често допусканите неточности в интериора вкъщи
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР