Като морален жест приехме оставката на Николай Петров, а в

...
Като морален жест приехме оставката на Николай Петров, а в
Коментари Харесай

Премиерът: В парламента има хора, замесени с наркотрафик и купуване на гласове

Като честен жест приехме оставката на Николай Петров, а в това време в Народното събрание стоят хора, забъркани с наркотрафик и с пазаруване на гласове от пандизчии. Това разяснява пред публицисти пред публицисти министър-председателят Бойко Борисов след откриването на главно реконструираната и актуализирана зала „ Асикс Арена “ в отговор на въпрос, обвързван с това, че в петък в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова го назова страхливец, съобщи организация „ Фокус “.

 „ Аз не ги виждам, не ги чувам “, съобщи Борисов. Попитан дали ще отговори на въпроса за назначението на проф. Николай Петров за министър на опазването на здравето, в случай, че е знаел за публичните поръчки и дали в действителност е бил осведомен за това, министър председателят отговори, че има органи, които се занимават с това. „ Ако мислите, че с госпожата ще ми развалите настроението за направеното от нас. Тя може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно управление в миналото. С цялото ми почитание към тях. Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите едни ги бъркат с рошави мъже, други ги…аз прилагателни не използвам. Не съм знаел за одитния отчет на ВМА “, съобщи Борисов.

По думите му, в случай че са знаели за този одитен отчет, да са го уволнили тогава в служебното държавно управление на президента Радев. „ Така че от къде да го знам аз това. Нито ми е оставено като документ, нито като информация. В същото време има органи, които с това се занимават. Ние като честен жест му приехме оставката. В същото време в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик. Хора, които са купували гласове, и то от пандизчии, хора, които назовават българите дебили “, акцентира министър председателят. За това, че е нарекъл българите елементарни, Борисов съобщи, че журналистът, задал му въпроса, доста бърка. „ Това е една лъжлива вест. Точно в едно сходно мероприятие, когато хората, които се бяха събрали, ми споделяха за какво, когато им приказвам, всичко схващат и виждат, а другите не ги схващат. Аз тогава им викат „ тъй като всички сме елементарни, единствено те са умни “, има огромна разлика в това. И всички се смеехме и се радвахме на това, което там откриват “, добави Борисов.

Отново запитан от същия публицист по какъв начин ще разяснява думите „ неприятен човешки материал “, министър ръководителят сподели: " Ти задаваш въпроса за неприятния човешки материал, което е лъжлива вест. От коя медия си? Вашата медия основава лъжлива вест с твоя въпрос. Как ми задаваш въпрос? Ами не е правилно, има звуков материал, който сме ви го дали. Защо лъжете? Къде думата неприятен аз съм употребявал. Казал съм, че не е правилно, пуснали сме звуков файл и в това време вие продължавате да го говорите. Аз обяснявах напълно друго тогава. Но разбирам пръчката. Е това са политически поръчки. Защо ми слагате думи, които не съм споделил? “, разяснява още Бойко Борисов.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР