Като модел Хейли Бийбър изобщо не се срамува да се

...
Като модел Хейли Бийбър изобщо не се срамува да се
Коментари Харесай

Бебешката тениска на Хейли Бийбър, за която всички говорят

Като модел Хейли Бийбър въобще не се срами да се покаже, облечена в облекла със смели кройки или пък с крещящи послания. И таман по този метод тя постоянно попада под прожекторите и кара доста млади девойки да желаят да ѝ подражават.
 Хейли Бийбър, киста на яйчника и новият здравословен проблем на модела
Нови здравословни проблеми за Хейли Бийбър

От какво страда моделът

Хейли Бийбър съумя още веднъж да накара всички да приказват за нея поради тениска с едно извънредно настоящо обръщение. Докато се разхожда в Лос Анджелис тя е видяна да носи къса бяла тениска с надпис nepo baby. Този термин може да се преведе като " дете на непотизма " и общо взето се отнася за това, което у нас назоваваме шуробаджанащина.

С визията си моделът показва, че не се тормози от това, че е " дете на непотизма " и е близка или по-точно родственик на прочут от кино промишлеността.

Това събитие се трансформира в едно от най-обсъжданите към излизането на публикация на New York Magazine от декември 2022 година за " децата на непотизма на Холивуд ", измежду които са Мод Апатоу (дъщеря на режисьора Джъд Апатоу) и Мая Хоук (дъщеря на актьорите Итън Хоук и Ума Търман).
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и фотосите от пътуването им до Япония за рождения ден на модела
Хейли Бийбър знае по какъв начин да се забавлява

Какво отпразнува модела

Хейли Бийбър също е една от тях - щерка на артиста Стивън Болдуин (брат на Алек Болдуин), както и брачна половинка на Джъстин Бийбър, припомнят от Seventeen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР