Като много добро“ определят представянето си от ДПС, които са

...
Като много добро“ определят представянето си от ДПС, които са
Коментари Харесай

ДПС си възвърна единството, заяви Йордан Цонев

Като „ доста положително “ дефинират представянето си от Движение за права и свободи, които са на трето място и ще имат трима евродепутати.

 „ Резултатът ни е с 2-3% по-нисък от предния път, само че тя и интензивността е по-различна. Нашата съществена цел на тези избори беше да сплотим хората, които гласоподават за Движение за права и свободи, тъй като знаете през 2017 година се получи едно главно разделяне, скъсване с опита на Местан, не и без помощта на външни фактори. Единството на хората се възвърна. А дали ще имаме 3 или 4 евродепутата, няма огромно значение “, съобщи пред БНР заместник-председателят на партията Йордан Цонев.

ВСИЧКО ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ

Според Цонев националистическите партии повече няма да са трета политическа мощ в страната, а пътят напред за България е в консенсус сред огромните партии.

„ Никога не сме желали самоцелно предварителни парламентарни избори, за разлика от Българска социалистическа партия. И сме им го казвали и на тях – предварителни парламентарни избори би трябвало да има тогава, когато в страната се реализира консенсус за пътя на развиване през идващите 15-20 години “, сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР