Като метеор премина с джипа премиера Бойко Борисов по новия

...
Като метеор премина с джипа премиера Бойко Борисов по новия
Коментари Харесай

Борисов инспектира с джипа новия път Кричим - Михалково

Като метеор мина с джипа премиера Бойко Борисов по новия път Кричим - Михалково. Инспекцията е изненадваща. Точно на изхода от Кричим чакаха шефът на АПИ Георги Терзийски, регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева, началникът на Областното пътно ръководство Пламен Райчев и изпълнителите на 37-километровата права.

Борисов спря за минута и без да слиза от джипа сподели на чакащите: " Продължаваме. Сборен пункт - Михалково ". Цялата кохорта завчас се качи по колите и потегли след премиера. Пред " 24 часа Борисов съобщи, че е пристигнал да се увери по какъв начин е изпълнено трасето. " 46 млн. са вложени в реконструкцията и би трябвало всичко да е безупречно ", сподели министър-председателят. Шефът на АПИГеорги Терзийски, регионалният уравител Дани Каназирева и шефът на Областното пътно ръководство Пламен Райчев незабавно се качиха по колите и потеглиха след Борисов.

Пътят Кричим - Михалково до наскоро беше призрачен. Два камиона не можеха да се разминат и се постановяваше да се изчакват. В пловдивския сектор са ремонтирани 15 км от Кричим до бент. " Въча ", където е границата със Смолянска област. Реконструкцията започва през май тази година. Старата настилка беше отстранена, тук-там са осъществени уширения до 3 метра посредством изработката на подпорни стени и конзоли над реката. След това е положена нова асфалтова настилка с хоризонтална и отвесна маркировка. Поставена е защитна мрежа на секторите със свлачища. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР