Като майка, това, което виждам, е един празен поглед. С

...
Като майка, това, което виждам, е един празен поглед. С
Коментари Харесай

Родителите на Дебора: Не ѝ беше лесно да направи обръщението

„ Като майка, това, което виждам, е един празен взор. С нея работи психолог “. Това сподели майката на Дебора Ивелина Михайлова по време на митинга в Стара Загора против насилието.

„ Искаме правдивост. Затова съм тук. Не единствено за нас, а за всеки, който по един или различен метод е изтърпял такова нещо като принуждение “, добави тя.

„ Получаваме многочислени известия от доста хора, които само желаят да схванат по какъв начин е Дебора “, сподели още Михайлова.

„ Искаме да се борим дружно. Тук нямаме други планове с изключение на насилието да спре “, безапелационна е майката на Дебора.

„ Дебора направи послание, не ѝ беше по никакъв начин елементарно, както видяхте “, добави Красимир Михайлов, бащата на момичето.

„ Най-важно е детето ми да се възвърне най-скоро и да има правдивост. Не мога да кажа, че е в положително психическо положение. Има усъвършенстване. Тя благодари в обществените мрежи на хилядите хора, които показват поддръжка. Ние сме признателни за поддръжката и виждаме, че не сме сами. Имаме вяра и се надяваме в скоро време да каже каквото мисли. Трябва да ѝ дадем време “, изясни Михайлов.

„ Трябват съществени промени в Наказателния кодекс. Няма стандарт за правосъдна медицина. Този план, по който ще работят в Министерството на здравеопазването, е отпреди пет години “, сподели Моника Маринова, близка на фамилията.

„ Изказването на Вежди Рашидов не заслужава коментар. Това беше засегнатост към всяка една българска жена. Не имах вяра какво усещах “, добави тя
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР