Като майка на три деца, Кейт Мидълтън е минала през

...
Като майка на три деца, Кейт Мидълтън е минала през
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън, раждането на принц Джордж и защо се е чувствала изолирана

Като майка на три деца, Кейт Мидълтън е предходна през доста сложни и прочувствени моменти. Тя държи да възпитава наследниците си в духа на кралските обичаи, само че и да им даде опцията да имат детство, както всички други техни връстници.

Оказва се, че раждането на първото й дете - принц Джордж, е едно огромно тестване за нея. Но не толкоз от физическа и здравна позиция, колкото от прочувствена.

След като е станала майка за пръв път, за пръв път Кейт се е почувствала и изолирана в кралския двор. Това самопризнание направи самата тя на следващото публично събитие, на което участва през вчерашния ден, 22 януари.

В първите месеци след раждането на Джордж, принц Уилям към момента е работел по-усилено и му се е налагало постоянно да отсъства от вкъщи. Мидълтън пък е претърпяла тежко неналичието на своето семейство до себе си, което да й оказва помощ в напълно новата роля - тази на майка.

Тогава грижите за първородния им наследник са паднали напълно на техните рамене, а принц Уилям е бил този, който е давал нощни наряди, с цел да може брачната половинка му да си почине, написа Hello.

Това признанието е обвързвано с новата самодейност, която херцогинята на Кеймбридж сега разпространява с малко турне във Англия. Става дума точно за поддръжка на млади майки в моментите, в които те имат най-голяма потребност от нея.

Само преди дни пък Мидълтън направи и друго искрено самопризнание. С усмивка на уста тя съобщи, че не мисли, че Уилям желае повече деца. Явно и тя е на същото мнение и фамилията им към този момент е добило приключен тип. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР