Като малко момиче, най-голямото предизвикателство за Триш Хинде беше всяка

...
Като малко момиче, най-голямото предизвикателство за Триш Хинде беше всяка
Коментари Харесай

„Бях малтретиран от татко от шестгодишна възраст – повярвах му, когато каза, че вината не е негова“

Като малко момиче, най-голямото предизвикателство за Триш Хинде беше всяка заран по някакъв метод да се промъкне около вратата на спалнята на татко си, по пътя си надолу. Защото, в случай че чуеше стъпките й, тя щеше да бъде подредена да влезе в стаята му за съвсем всекидневен обред на непоносимо полово принуждение.

Джерард Кинг беше вкаран в пандиза преди две години за обезчестяване и полово малтретиране на Триш, в този момент на 37 години, през цялото й детство. И в този момент смелата майка на четири деца е написала книга; „ Not My Fault “, който споделя историята на нейното пътешестване през ужасяваща контузия, до щастието и стабилността, на които се радва през днешния ден.

Триш от Манчестър споделя: „ Баща ми постоянно ми споделяше, че насилието не е “ Той е отговорен, че просто е основан подобен. Затова си помислих, че виновността би трябвало да е моя. Израснах с вярата, че съм виновен. Сега най-сетне разбирам, че нищо от това не е моя виновност и целият позор принадлежи на него. Толкова съм горделив, че прекъснах цикъла и децата ми щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР