Като малки всички сме си мечтали да имаме къща на

...
Като малки всички сме си мечтали да имаме къща на
Коментари Харесай

Къща на дърво за 270 паунда на вечер

Като дребни всички сме си мечтали да имаме къща на дърво , в която да можем да се скрием от света и най-много от родителите си. Е, в случай че към този момент сме задоволително огромни и можем да си позволим да платим над 500 лв. за една нощувка , умерено ще сбъднем тази своя фантазия.

И то при условия, за които несъмнено не сме си мечтали като дребни. Къщи на дърво към този момент има на доста места по света и се оказват сполучлива тактика за привличане на туристи, които още пазят детското в себе си. И също по този начин обичат лукса.

 Снимка 352635

Ако сме измежду тях, би трябвало да забележим извън и от вътрешната страна тази къща на дърво, която Daily Mail дефинира като най-голямата във Англия. Тя се намира в графство Девън, в двора на хотелския комплекс Fox & Hounds Country Hotel. Конструкцията е построена върху 250-годишен дъб.

Докато едни избират да почиват в стаите на хотела, други резервират дървената къща, оборудвана с всички улеснения за една незабравима отмора. Със своите два етажа постройката прилича повече на първокласна вила, в сравнение с къща, която се намира на няколко метра над земята. Но това е единствено преимущество и никога минус.

 Снимка 352632

Къщата е подобаваща както за фамилно бягство от действителността за сбъдване на една детска фантазия, по този начин и за малко по-нестандартно, само че несъмнено сантиментално прекарване за двойки . На разположение е всекидневна с камина, дребна кухня, спалня с голямо легло и още две-три по-малки за децата.

Банята с вана и с панорама също не е за подценяване. Всичко е направено от дърво, като тук-там имаме акценти в разнообразни цветове и материали. Слизането от къщата става по желание - или по стълбите, или по пързалката . След това би трябвало да минем по дървено мостче, с цел да стигнем до обитаемата част на този горски оазис.

Публикация, споделена от MrO! (@thisismro) на Апр 1, 2018 в 8:13 PDT

Нестандартната вила се намира измежду зелена гора и наоколо до езеро. Всичко това в границите на хотелски комплекс. Затова и няма да ни се постанова да се занимаваме с битовизми като готвене и почистване, тъй като си има личен състав, зает с тези задания.

 Тази къща е от пръст
Тази къща е от пръст

И употребява и други еко техники

И до момента в който сме кацнали на едно дърво, можем да се глезим с изискани ястия , а за какво не и с небрежно приготвени сандвичи. Както когато бяхме дребни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР