Като малки са ни учили, че е признак на лош

...
Като малки са ни учили, че е признак на лош
Коментари Харесай

Изкуството да се обличаш в бяло: 10 зимни вдъхновения за смели дами

Като дребни са ни учили, че е симптом на неприятен усет да се обличаме от главата до петите в един и същи цвят. Днес ще ви накараме да преосмислите всичко, което сте знаели за това фундаментално правило на модата.

А що се отнася до зимния жанр, има една шепа неутрални тонове, на които постоянно можете да разчитате, когато ви измъчва казусът  " Какво да облека? " Но при положение, че желаете да счупите рамките на посредствеността и скучното облекло, през днешния ден ще ви покажем по какъв начин да превключите от обичайното " черно, сиво, кафяво, бежово " към нещо доста по-вълнуващо.
 ParuSan – нежно оръжие против сезонен косопад Edna предлага ParuSan – нежно оръжие против сезонен косопад
Да се облечем в бяло е най-лесният метод да реализираме елегантна и " първокласна " визия с дребни (и даже никакви) старания. От закостенял костюм до минималистични връхни облекла, които могат да бъдат наслоени една върху друга или " смесени " с класическите нюанси, които изброихме нагоре - опциите са доста, а изборът е единствено и само ваш!

А в случай че не знаете от къде да започнете тази декемврийска фешън гражданска война в дрешника си, в нашата изложба ще ви покажем по какъв начин да експериментирате с бялото, без да се ангажирате изцяло, със стилни и семпли монохроматични решения.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР