Като малки с брат ми много пъти сме се били, ...

Като малки с брат ми много пъти сме се били,

Кобрата за брат му: Бягал съм, за да не го бия!

" Като малки с брат ми доста пъти сме се били, удрял ме е крепко , замерял ме е с предмети. Карали сме се, като всички братя. Но съм бягал, с цел да не го удрям . Много странна и комична позиция " . Това показа от спомените си от детските години боксьорът Кубрат Пулев, който се срещна със студенти в Пловдив.

На казус какво е възприятието да гледате по какъв начин Тервел понася удари на ринга, Кобрата даде отговор :

" Аз съм правилен другар . Винаги когато е имало някакъв казус , за другари съм се отзовавал. Но мога да направя компромис. Докато за брат ми, в случай че нещо се налага, не върша взаимни отстъпки .

Действам абсолютkо първосигнално, повече в сравнение с за себе си. Ние сме научени по този метод . Целият проект за живота ни е показан от нашия татко . Той ни подготвящt за всичко. Тогава ни казваше, че ще се опитат да ни скарат, да ни направят конспирация . Това нещо стана действителност , само че ние сме готови .

Баща ни ни повтаряше, че постоянно би трябвало да си оказваме помощ един на различен . Възпитанието си изигра ролята в годините. Както и на по-късен стадий , когато човек е на 19-20 години и си мисли, че целият свят е в краката му. Той превантивно ни беше споделил за цигарите и опиатите . Всички тези неща ги бяхме минали в школовката.

И когато се случи действително и си в позицията , знаеш по какъв начин да реагираш. Виждаш опиати , приятелите си споделят да опиташ. Аз, естествено, не желая и все едно съм анормален . В такива моменти изплува обликът на татко ми и неговите думи.

Той казваше, че в случай че научи, че сме пушили или че сме употребили опиати , щял да не разпознава като свои деца. Това са наставнически способи , фината конфигурация на едно дете, която с времето свърши работа " , описа пред студентите Кубрат Пулев.


На казус наистина ли може да уточни най- сложния миг от кариерата си, Кобрата уточни , че са доста и че в действителност са и най- сложните моменти в живота.

" Всичко това е съвпкупност- персоналния живот, кариерата, здравето, силата, интелекта и така нататък Много са сложните моменти. Който си мисли, че тоя тук отива, бие ги, връща се и взима някакви милиони, доста се лъже. Не е по този начин . Всичко е плод на дългогодишна работа, извънредно тежък физически труд. Всеки може да бъде политик, само че не всеки може да стане боксьор.

Пътят е посипан с препятствия, които човек би трябвало да премине със своя разсъдък и мисъл. Не е просто , тъй като се поддава на страстите . Наистина си давам сметка, че всеки един от нас има тежки моменти в живота, наистина ли в кариерата, работата или нещо друго, и си споделя " Това е края! " . Но точно интелектът е нещото, което може да ни извади от тази позиция .

Отдаването на страстта във всеки един миг се отразява и на здравето. Много е от значение човек да има вяра в себе си и да знае, че когато е зле, когато е мъчно , няма да бъде постоянно по този начин . Трябва да продължи когато му е най- мъчно и да не се отхвърля . Силана на индивида е неговият дух. Трудните моменти би трябвало да се одобряват за нещо обикновено . Не би трябвало да се огъвате и да падате духом.

Самият аз съм имал доста сложни моменти, в това число тежки травми . Колкото повече премеждия ни се случват, толкова повече човек си дава сметка, че отчаянието е безсмилено, тъй като всичко е временно и ще премине. Човек би трябвало да остане силен и да има вяра в себе си. И да обича България, тъй като е българи " , нахъса студентите Кобрата.

Източник: marica.bg