Като малки с брат ми много пъти сме се били,

...
Като малки с брат ми много пъти сме се били,
Коментари Харесай

Кобрата за брат му: Бягал съм, за да не го бия!

" Като дребни с брат ми доста пъти сме се били, удрял ме е крепко, замерял ме е с предмети. Карали сме се, като всички братя. Но съм бягал, с цел да не го удрям. Много странна и комична обстановка ". Това показа от спомените си от детските години боксьорът Кубрат Пулев, който се срещна със студенти в Пловдив.

На въпрос какво е възприятието да гледате по какъв начин Тервел понася удари на кръга, Кобрата отговори:

" Аз съм правилен другар. Винаги когато е имало някакъв проблем, за другари съм се отзовавал. Но мога да направя компромис. Докато за брат ми, в случай че нещо се постанова, не върша взаимни отстъпки.

Действам абсолютkо първосигнално, повече в сравнение с за себе си. Ние сме научени по този метод. Целият проект за живота ни е показан от нашия татко. Той ни подготвящt за всичко. Тогава ни споделяше, че ще се опитат да ни скарат, да ни създадат конспирация. Това нещо стана действителност, само че ние сме готови.

Баща ни ни повтаряше, че постоянно би трябвало да си оказваме помощ един на различен. Възпитанието си изигра ролята в годините. Както и на по-късен стадий, когато човек е на 19-20 години и си мисли, че целият свят е в краката му. Той превантивно ни беше споделил за цигарите и опиатите. Всички тези неща ги бяхме минали в школовката.

И когато се случи действително и си в обстановката, знаеш по какъв начин да реагираш. Виждаш опиати, приятелите си споделят да опиташ. Аз, естествено, не желая и все едно съм анормален. В такива моменти изплува обликът на татко ми и неговите думи.

Той споделяше, че в случай че научи, че сме пушили или че сме използвали опиати, щял да не разпознава като свои деца. Това са наставнически способи, фината конфигурация на едно дете, която с времето свърши работа ", описа пред студентите Кубрат Пулев.

На въпрос дали може да уточни най-трудния миг от кариерата си, Кобрата уточни, че са доста и че в действителност са и най-трудните моменти в живота.

" Всичко това е съвпкупност- персоналния живот, кариерата, здравето, силата, интелекта и така нататък Много са сложните моменти. Който си мисли, че тоя тук отива, бие ги, връща се и взима някакви милиони, доста се лъже. Не е по този начин. Всичко е плод на дългогодишна работа, извънредно тежък физически труд. Всеки може да бъде политик, само че не всеки може да стане боксьор.

Пътят е посипан с трудности, които човек би трябвало да премине със своя разсъдък и мисъл. Не е елементарно, тъй като се поддава на страстите. Наистина си давам сметка, че всеки един от нас има тежки моменти в живота, дали в кариерата, работата или нещо друго, и си споделя " Това е края! ". Но точно интелектът е нещото, което може да ни извади от тази обстановка.

Отдаването на страстта във всеки един миг се отразява и на здравето. Много е значимо човек да има вяра в себе си и да знае, че когато е зле, когато е мъчно, няма да бъде постоянно по този начин. Трябва да продължи когато му е най-трудно и да не се отхвърля. Силана на индивида е неговият дух. Трудните моменти би трябвало да се одобряват за нещо обикновено. Не би трябвало да се огъвате и да падате духом.

Самият аз съм имал доста сложни моменти, в това число тежки травми. Колкото повече премеждия ни се случват, толкоз повече човек си дава сметка, че отчаянието е безсмилено, тъй като всичко е краткотрайно и ще премине. Човек би трябвало да остане мощен и да има вяра в себе си. И да обича България, тъй като е българи ", нахъса студентите Кобрата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР