Като махнете цялата мъгла - ГЕРБ не иска да подпише

...
Като махнете цялата мъгла - ГЕРБ не иска да подпише
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Мъглата около споразумението

" Като махнете цялата мъгла - ГЕРБ не желае да подпише съглашението (за промените - б.р.) ". Така съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков изясни през днешния ден за какво първият мандат върви към неуспех.

От своя страна Мария Габриел през днешния ден извърши поръчката си от нощес и внесе в Народното събрание отвод от това да бъде министър председател. Други мнения или дейности от страна на ГЕРБ през днешния ден нямаше. Бойко Борисов към момента мълчи.

За сметка на това сътрудниците бяха разговорливи. Евродепутатът от " Демократична България " Радан Кънев съобщи, че ще бъде непростителен политически грях, в случай че страната отиде на избори 2 в 1.

Парламентарната комисия за " Нотариуса " ще направи още един опит да изслуша една прокурорка, която първия път не се яви.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации одобри резолюция за преустановяване на огъня в Газа.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР