Като лидер една от най-важните ви отговорности е да подкрепяте

...
Като лидер една от най-важните ви отговорности е да подкрепяте
Коментари Харесай

Когато екипът буксува

Като водач една от най-важните ви отговорности е да подкрепяте и насочвате екипа си към постигането на триумф. Въпреки това, може да пристигна миг, когато някои членове на екипа не се показват по-слабо, а оправянето с тази обстановка е от решаващо значение за цялостната продуктивност и морал на вашия екип. Ето най-хубавите способи да помогнете на екипа си, когато не се показват добре:
Открита и почтена връзка
Когато адресирате неприятно показване в работата, би трябвало да започнете открит и почтен диалог с въпросния член на екипа. Подхождайте към полемиката с  и предпочитание да разберете гледната точка на този човек. Позволете му да показа провокациите, пред които е изправен, и терзанията, които го тормозят, без да го съдите. Това освен построява доверие, само че и дава скъпа информация за главните проблеми, които срещат чиновниците.
Задайте ясни упования
Понякога слабото показване може да произтича от липса на изясненост във връзка с упованията и задачите. Като водач е значимо да гарантирате, че членовете на вашия екип имат ясно схващане за своите функции, отговорности и упования за успеваемост. Осигурете съответни, измерими и постижими цели, които да ги управляват.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР