Като лекар за мен винаги на първо място е била

...
Като лекар за мен винаги на първо място е била
Коментари Харесай

Д-р Галя Кондева: Като лекар за мен винаги на първо място е била грижата за хората, така ще бъде и сега

„ Като доктор за мен постоянно преди всичко е била грижата за хората, по този начин ще бъде и в този момент. Ще диря баланс в работата си. “ Това сподели новият длъжностен министър на опазването на здравето доктор Галя Кондова.

„ Вярвам, че ще се справите и от сърце искам триумф! Уверен съм, че всички стартирани политики ще бъдат продължени, тъй като през миналите девет месеца сме работили за развиването на опазването на здравето “, сподели от своя страна проф. Христо Хинков при предаването на поста.

„ Като доктор за мен постоянно преди всичко е била грижата за хората “

Като свършена работа проф. Христо Хинков е оставил на доктор Галя Кондева плана за модернизиране на незабавната помощ, който по думите му беше забатачен от пет-шест години.

По думите му планът няма да се извърши напълно на 100 %, само че ще бъде по този начин, че да не се постановат наказания от страна на Европейска комисия.

„ Оставих на доктор Кондева да организира състезанията за шефове на лечебни заведения, което ще бъде много виновна задача, оставих плана за незабавна здравна помощ по въздух, по който са свършени доста неща “, добави проф. Хинков.

Според него бъдещата детска болница би трябвало да бъде „ извадена “ от режима на Закона за публичните поръчки, да бъде оповестена за предпочитана, с цел да може да се построи в период.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР