Като легенда на NBA и баскетбола като цяло, Меджик Джонсън

...
Като легенда на NBA и баскетбола като цяло, Меджик Джонсън
Коментари Харесай

И Меджик Джонсън срещу застаряващия отбор на Лейкърс

Като легенда на NBA и баскетбола като цяло, Меджик Джонсън несъмнено си е издействал правото да подлага на критика и хората го слушат.
 Карим Абдул-Джабар, Леброн Джеймс и възмущението му от танца на Краля
Легендата, която атакува Краля

Карим Абдул-Джабар не е удовлетворен от държанието на Леброн Джеймс

Джонсън реши да сипе още малко масло в другояче вилнеещия със страшна мощ огън в Лос Анджелис Лейкърс. Отборът е доста надалеч от равнището, което се чака да поддържа. И то освен поради името и историята си, само че и поради играчите.

От Леброн Джеймс, Антъни Дейвис и Ръсел Уестбрук може би само Краля се изявява на равнище, а е най-възрастен от тримата. След срамната за Лейкърс загуба от Денвър Нъгетс с 37 точки преди дни Меджик Джонсън реши да се причисли към критиците на тима.

After being blown out by the Nuggets 133-96, we as fans can accept being outplayed but we deserve more than a lack of effort and no sense of urgency. Owner, you deserve better.
— Earvin Magic Johnson (@MagicJohnson)
В профила си в Twitter легендата написа, че всеки почитател на Лейкърс може да одобри, че тимът му е бил надигран от съперника, само че не и неналичието на усърдие и предпочитание у играчите.

Леброн Джеймс също употребява обществените мрежи, само че с цел да се извини на почитателите. Краля дава обещание, че играта на тима ще се усъвършенства. Странното е, че това опрощение идва единствено няколко месеца откакто още веднъж в обществените мрежи отбрани съотборниците си и фактът, че общата им възраст е много висока за NBA.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР