Като купон на гърба на народа. Така определи хорото на

...
Като купон на гърба на народа. Така определи хорото на
Коментари Харесай

Хорото на Радев и хорото на Мултигруп: Купон на гърба на народа

Като " ваучър на гърба на народа ". Така дефинира хорото на Румен Радев в изборната нощ журналистът Ивелин Николов. Той разгласява видео в ютюб канала си, в което съпоставя танците на хората на Радев с тези на " Мултигруп " през 1996 година

" Купон на гърба на народа. Този филм към този момент сте го гледали през 1996г. Радевата зима идва с хоро. Играчите са същите от години ", написа Ивелин Николов.

" Връщат ни към 90-те години на предишния век. Първата фотография е от днешното хоро на ръководещите спечелили. Тя е на фона на голяма инфлация и беднотия в България.

Втората фотография е от хорото на ръководещите спечелили " Мултигруп ". И тя е на фона на голяма инфлация и беднотия в България през 90-те. Червени купонджии ", написа в избората нощ в неделя Николов по тематиката.
свързани новини100254на 22.11.2021272009на 23.11.2021
Припомняме, че най-верните хора на Румен Радев си спретнаха същинска веселба след успеха на балотажа на президентските избори в неделя. Съпругата му Деси Радева, съветникът му Копринков, Весела Лечева и шефката на психото в " Курило " Весела Лечева друснаха радостно хоро в НДК, където си бяха извикали даже духова музика. На този декор за последния месец над 5000 души починаха от ковид, а цените на електричество, газ, горива, артикули и услуги стават все по-непосилни за българина.


свързани новини258085преди 15 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР