Като контрапункт на лошите резултати от изследването са новините за

...
Като контрапункт на лошите резултати от изследването са новините за
Коментари Харесай

Ученик спечели конкурс за логото на иновативните училища

Като контрапункт на неприятните резултати от проучването са новините за стратегиите и образованието в новаторските учебни заведения. Те към този момент имат свое лого. Негов създател е единадесетокласник от Математическата гимназия в Пловдив Слави Калоферов. В състезанието, проведен от Министерството на образованието, се включиха 89 учители и възпитаници от цялата страна, които дадоха 107 оферти.

Пловдив

Проектът показан от Слави е " хибрид " сред обичайния вид на книга и тип компютърна мрежа, която я свързва със старите и нови технологии употребявани от хората:
Слави Калоферов: Аз взех решение технология да употребявам в смисъл в логото да сложа и по този начин горе долу се роди концепцията да бъде композиция.
Това не е първа премия за Слави, при започване на годината е спечелил и конкурс за компютърен колаж в Бургас. Неговите достижения с изключение на, че се дължат на персоналните му качества, са артикул и на действителната конкуренция със съучениците му в Математическата гимназия в Пловдив:
Румен Манолов - учител: Аз се веселя, че Слави завоюва, само че както беше Слави, можеха да завоюват и други възпитаници. В този конкурс вземат участие 10 наши ученика от по-горните класове- 11-ти и 12-ти клас, главно от неговия клас, осем индивида бяха.
Учениците от тези паралеки се приготвят за специалността компютърен график, по тази причина би трябвало с изключение на да вземат решение логаритми да могат да рисуват и да основават статуи:

- възпитаник: Не е нито художник, нито математик по-скоро като компютърен график се усещам, тъй като въпреки всичко това желая и да върша. Лично на мен ми се желае да остана в България да работя пък в действителност, въпреки всичко желанието съгласно мен е главното.

Слави е сигурен, че ще продължи да учи същата компетентност откакто приключи междинното си обучение и е въодушевен, и поощрен да се бори за други награди и да печели не толкоз популярност, а да мери достиженията си по отношение на другите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР