Като компроматни глупости определи председателят на антикорупционната комисия Пламен Георгиев

...
Като компроматни глупости определи председателят на антикорупционната комисия Пламен Георгиев
Коментари Харесай

Пламен Георгиев намира историята с терасата за „компроматни глупости“

Като " компроматни нелепости " дефинира ръководителят на антикорупционната комисия Пламен Георгиев изнесените данни за негови парцели. И заподозря, че зад офанзивата стоят хора с медии , олигарси , против които имало искове на Комисията.
 
Те имат 198 милиона аргументи да водят война , изясни обстановката Георгиев пред публицисти: " Тези хора на 20 и няколко години в смутни времена получиха нелегално първия си милион . Има и други, придобили милиарди. И всички те се борят против мен и Комисията, тъй като не им харесва това, което вършим ". Георгиев упрекна публицисти, че следвали съответна линия, с цел да вадят компромати.

 Пламен Георгиев БГНЕС
За няколко дни по другите имотни покупко-продажби е открито, че са изповядани от един нотариус . Антикорупционната комисия преглежда всички покупко-продажби на " Артекс " от последните години. Установено е, че част от тях са подписани от юридически лица . Ще бъде юридически разбор по какъв начин са минали измененията в Закона за устройство на територията през Народното събрание и дали има дарения на партии от страна " Артекс ".
 
Комисията ревизира и дейностите на министри и заместник-министри, които са давали мнения във връзка постройката " Златен век " .-->

 Пламен Георгиев БГНЕС
Георгиев е с няколко души защита от НСО , която му била предоставена след отправени закани . След тях пристигнала и медийната офанзива.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР