„Като кмет ще работя в постоянна връзка със синдикатите и

...
„Като кмет ще работя в постоянна връзка със синдикатите и
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Ще работя в постоянен диалог със синдикатите и работодателите

„ Като кмет ще работя в непрекъсната връзка със синдикатите и работодателите по главните цели на града “. Това съобщи на среща с актива на КТ „ Подкрепа “ претендентът за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

По време на диалога представителите на синдикатите сложиха въпроса за нарушавания разговор сред профсъюз „ Образование “ и Общината.

Имаме голям проблем с броя на децата. Те набъбнаха на 30 в група, а същото време нямаме и материална база да ги поемем. Няма кревати, места за хранене, както и за игра, разясниха учителки от регион „ Южен “.

„ Знам, че отговаряте за живота и здравето на децата, а те са буйни и енергични, групите са огромни. Запознат съм казуса и по тази причина в моята стратегия е планувано строителството на 12 нови детски градини и ясли “, съобщи в отговор Здравко Димитров.

Според него до момента в който се построят новите здания, няма по какъв начин да се връщат деца и помоли учителите за самообладание и даде обещание, в случай че стане кмет да направи всичко належащо за възстановяване на актуалната база на детските заведения по отношение на увеличеният им потенциал.

Синдикат „ Здравеопазване “ сложи на срещата казусът безконечният дефицит на средства в общинското опазване на здравето и попита по какъв начин бъдещият кмет ще реши този безизходен възел. „ Необходима е промяна и затваряне на всички дупки, от където изтичат средства.

Общинското опазване на здравето би трябвало да стане налично и дейно, а решението ще бъде взето в разговор с всички заинтригувани страни и синдикатите “, бе безапелационен Димитров.

Същото по този начин той акцентира нуждата от ориентиране на напъните за ранна профилактика. Това не е предизборно заричане. Това е институционално обвързване на общината и аз се наемам като кмет прецизно да го съблюдавам.

Така че предварителната защита и профилактиката да обзет оптимален брой жители “, сподели още претендентът за кмет на ГЕРБ.

Синдикатите сложиха и въпроси за бъдещето на летището, водния цикъл и чиста питейна вода, трафика и въздуха.

На финала пловдивският водач на КТ „ Подкрепа “ Атанас Кръстев връчи почетен плакет на Здравко Димитров. „ Искам да му благодаря, тъй като възвърне работата на Тристранния съвет за съдействие към Областна администрация, както и Комитета за безвредни условия на труд.

За разлика от някои други негови прародители, бе в непрекъснат разговор с нас и взехме решение доста проблеми дружно “, съобщи Кръстев при връчването на оценката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР