Като клетник и самотник познават в родното му село Света

...
Като клетник и самотник познават в родното му село Света
Коментари Харесай

Клетник и самотник бил прегазеният от автомобил край Сърница

Като несретник и отшелник познават в родното му село Света Петка индивида, прегазен от кола край Сърница през вчерашния ден. Хората в селото са в потрес от случилото се. Казват, че мъжът бил наивник и миролюбив по темперамент.

Загиналият бил психологично болен. Имал сестра, която също страдала от сходни проблеми, и майка. Семейството обаче е оскъдно, тъй че най-вероятно кметството ще се заеме с прибирането на тялото след аутопсията и споразумяване на погребението.

Мистерия е за локалните по какъв начин мъжът е минал толкоз километри и по какъв начин е попаднал на километър и половина от Сърница, където е станал трагичният случай. Нямал навика да скита чак толкоз надалеч, допуска се, че може някой да го е закарал на автостоп.

В родното му село се грижели за него и му помагали приживе, тъй като не живеел добре. Преди време живеел с някаква жена, която обаче в последните му дни не била с него.

Хора от Сърница пък настояват, че търсеният лидер, който го е умъртвил на пътя, е бил с джип. Засега от полицията не удостоверяват дали е по този начин и отхвърлят детайлности до привършване на следствието. Според оповестената по-рано през днешния ден информация, по сигнал на жител край пътя е открит мъртвец. По-късно е открито, че това е 51-годишен мъж от Света Петка. Автомобилът, който го е прегазил, и лидерът му се търсят.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР