Като „изключително безотговорно и изключително престъпно изказване“ определи пред БНТ

...
Като „изключително безотговорно и изключително престъпно изказване“ определи пред БНТ
Коментари Харесай

Лидерът на „Възраждане“ остро към Кирил Петков за Северна Македония: Безотговорно и изключително престъпно изказване! България в момента е окупирана американска територия

Като „ извънредно безконтролно и извънредно незаконно изявление “ дефинира пред Българска национална телевизия позицията на Кирил Петков за Република Северна Македония/РСМ/ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Поводът е поръчката на Кирил Петков за нов метод към решаването на въпроса за ветото на страната ни, както и че би трябвало да преосмислим политиката си към западната ни съседка и обещанието, че политиците у нас повече няма да вършат проблеми.

„ Политиците у нас в никакъв случай не са правили проблемите “, подсети Костадинов във връзка думите на водача на „ Продължаваме промяната “/ПП/, които бяха представени от македонските медии.

Лидерът на „ Възраждане “ напомни, че преди месеци американският президент загатна единствено две имена на българи около самодейността „ Три морета “ - това на президента Румен Радев и на тогавашния длъжностен министър Кирил Петков. Затова на този стадий „ Възраждане “ не намира сходства с спечелилите на вота.

„ България сега е окупирана американска територия “, означи Костадинов.

По думите му от партията ще дефинират отношението си към останалите обединения в Народното събрание въз основата на заложеното в личната им стратегия.

„ Възраждане “ има за цел да ръководи страната независимо “, безапелационен е Костадинов. Той акцентира, че за партията му властта не е самоцел, а властта е средство за реализиране на задачата - нормализация на публичния живот в страната, проект за стратегия за превъзмогване на демографската злополука, възобновяване на просветителната и здравна система. До момента от „ Възраждане “ не виждат политическа мощ, които да декларират планове за диалог в тази посока.

„ Това, което за нас и гласоподавателите на „ Възраждане “, а и за част от гласоподавателите на другите партии е най-важно, е реализиране на цялостна нормализация на живота в страната, унищожаване на ограничаващите ограничения и на дискриминационния зелен документ “, посочи Костадинов. Той си изяснява постигнатия резултат от групировката му с това, че на процедура е имало двойно обезпечаване при гласуването.

„ Машинният избор беше дублиран с преброяване на хартиените изрезки, което трансформира шанса да се манипулира вотът в негативен “, счита Костадинов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР