Като истински джентълмен се прояви вокалистът на Д2“ Дидо снощи

...
Като истински джентълмен се прояви вокалистът на Д2“ Дидо снощи
Коментари Харесай

Дидо от „Д2“ стопли красавицата на „Фермата“

Като същински благородник се прояви вокалистът на „ Д2 “ Дидо нощес във „ Фермата “ . Рокаджията избави от измръзване една от най-красивите, само че и инатливи участнички в риалитито - домакинята Аксения, която непрекъснато забърква кавги. Въпреки че двамата са от конкурентни тимове - той от отбора на ветераните „ Стари герои “, а тя - от „ Нови очаквания “, музикантът й се притече на помощ.

Дидо се намеси, откакто Аксения, която тази седмица е аргатин, беше подложена на грубо оскърбление. Ядосан, че домакинята от Поморие не сготви в точния момент чорба, фермерът на седмицата Иван реши да я накаже като скри персоналните движимости, а също одеялото и възглавницата, с които спи в обора. Като разбра за глобата, Аксения се разтрепери от тъга и изтощение.

„ Не е мъжко, не е почтено да тормозиш по този начин една жена ! Има ли нещо човешко в теб? Всички знаем какъв мраз е тук и по какъв начин се мръзне! “, разплака се тя и пожела най-малко един мощен мъж да се опълчи на Иван.

Сълзите й мигновено размекнаха сърцето на Дидо. „ Аксения наподобява извънредно неподготвена и не на място тук, във фермата. Но вместо да й се помогне да го преодолее, още повече й се кове канчето. Не може да се заплашва и здравето й “, съобщи той. Късно вечерта артистът дойде с одеяло в обора като един рицар от село и зави премръзналата Аксения, а тя едвам промълви: „ Мерси “, останала без думи от благородния му жест.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР