Като истински джентълмен се прояви вокалистът на Д2“ Дидо снощи

...
Като истински джентълмен се прояви вокалистът на Д2“ Дидо снощи
Коментари Харесай

Дидо от Д2“ зави и стопли красавицата на Фермата“

Като същински благородник се прояви вокалистът на „ Д2 “ Дидо нощес във „ Фермата “. Рокаджията избави от измръзване една от най-красивите, само че и инатливи участнички в риалитито - домакинята Аксения, която непрекъснато забърква кавги. Въпреки че двамата са от конкурентни тимове - той от отбора на ветераните „ Стари герои “, а тя - от „ Нови очаквания “, музикантът й се притече на помощ, видя Lupa.bg.  

Дидо се намеси, откакто Аксения, която тази седмица е аргатин, беше подложена на грубо оскърбление. Ядосан, че домакинята от Поморие не сготви в точния момент чорба, фермерът на седмицата Иван реши да я накаже като скри персоналните движимости, а също одеалото и възглавницата, с които спи в обора. Като разбра за глобата, Аксения се разтрепери от тъга и изтощение.

„ Не е мъжко, не е почтено да тормозиш по този начин една жена! Има ли нещо човешко в теб? Всички знаем какъв мраз е тук и по какъв начин се мръзне! “, разплака се тя и пожела най-малко един мощен мъж да се опълчи на Иван.



Сълзите й мигновено размекнаха сърцето на Дидо. „ Аксения наподобява извънредно неподготвена и не на място тук, във фермата. Но вместо да й се помогне да го преодолее, още повече й се кове канчето. Не може да се заплашва и здравето й “, съобщи той. Късно вечерта артистът дойде с одеало в обора като един рицар от село и зави премръзналата Аксения, а тя едвам промълви: „ Мерси “, останала без думи от благородния му жест. 



Аксения
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР