„Като идвахте у нас, не бяхме терористи – вие сте

...
„Като идвахте у нас, не бяхме терористи – вие сте
Коментари Харесай

Борисов: Пазете се – да не се взриви ГЕРБ във вас, защото такива неща знам…

„ Като идвахте у нас, не бяхме терористи – вие сте съучастници тогава и наказването е едно и също “ – по този начин водачът на ГЕРБ и някогашен министър-председател Бойко Борисов разяснява отхвърли на „ ИТН “ от лидерски спор преди изборите. Зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов отхвърли опцията за сходен конфликт с думите: „ Американците не договарят с терористи “.

„ Скъпи Тошко, гледах когато Вътрешна македонска революционна организация ти нахлупиха феса какъв брой беше обезпокоен... Когато високи дълги мощни се карат – хвани се настрани. Народът е споделил – когато атовете се ритат, магаретата нямат работа там. Защото да сравниш нас с терористи – ние които обявихме „ Хизбулла “ за терористична организация… имаме премиите на всички антитерористични служби в света “, съобщи Борисов пред партийния актив във Варна.



В срещата, предавана директно в профила на експремиера във „ Facebook “, той даде още детайлности за връзките си със Слави Трифонов в предишното: „ Вие знаете ли когато ме е водил в Учиндол да се изфука пред майка си и сестра си, че сме другари – дружно с дамите си бяхме, аз го возехме? Единственият спор к водехме беше кой е от по-бедно семейство! “.

Борисов заплаши: „ Пазете се – да не се взриви ГЕРБ във вас, тъй като такива неща знам, че няма да може да намериш обяснение… “.

Друг апел имаше и при започване на изявлението му. Поводът беше решението на служебното държавно управление да промени модела на финансиране на работата по Автомагистрала „ Хемус “ и да се върнат в бюджета парите, дадени вкупом на Министерство на регионалното развитие за плана: „ Аз не мога да допускам и в случай че това са създали – да спрат парите на „ Хемус “, които ние осигурихме (…) Те са ни създали най-голямата услуга – в случай че има гражданско общество, още на следващия ден би трябвало да излезе и да ги бие с камъни “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР