Като идвах, видях наредени неща, които сме направили за града.

...
Като идвах, видях наредени неща, които сме направили за града.
Коментари Харесай

Борисов: Години няма да се оправим след тази инфлация

Като идвах, видях подредени неща, които сме създали за града. Всяко лято във Варна идваха Юнкер, Макрон, Ердоган - запитвам, за две години кого видяхте тука? Милиард и 200 милиона оставихме на русенци, с цел да се направи пътя, а те ги похарчиха. Нямаше нито един митинг! А парите ви отпътуваха!

Ако не създадем Търново - Русе - Бяла, ще е ужасно. Много хора ще загинат. Аз ви давам обещание, че ще направя този път. Най-важно в живота е добросъседството.

С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов откри предизборна среща със симпатизанти в Русе, съобщи кореспондентът на БГНЕС от района. Лидерът на ГЕРБ се срещна с гласоподаватели в залата на Канев център, която беше изпълнена до дъно с членове и симпатизанти.

В момента войната промени веригата на доставки, направи други страни значими. Можем да сме доста деятелен участник в района, а все едно ни няма - Турция, Гърция, Румъния, са преди нас. Преди две години беше политическо решение - това значи " българите стават ". За страдание, тогава румънците не ги одобриха, и ни отделиха от тях.

На първи януари 2023 година щяхме да сме в Еврозоната, а ние към момента приказваме за някакви закони. В деня, в който ни одобриха в чакалнята на Еврозоната, хората излязоха на улицата, подстрекавани от други партии. Асен Василев не желае евро - това значи дисциплинираност, - той единствено ви лъже. Еврозоната е отговорност, не можеш да лъжеш за пенсиите, да вземем за пример, тъй като ще има огромен недостиг в бюджета.

Ние давахме по 50 лева на пенсионерите при нула инфлация, а в този момент има 30% инфлация на главните артикули. По един лев за бензин и дизел си прибираха Кирил и Асен на литър гориво. В деня, в който паднаха от власт, горивото поевтиня. Медиите ме питаха по кое време ще има автомагистрала Търново - Русе - Бяла, а в този момент към този момент стопираха да ме питат - никой не ревизира къде са тези пари. Взеха парите и за летището, обещаваха и ферибот - няма нищо! Къде е вторият мост над Дунава, къде е самолетната линия до Скопие? Няма аероплан, няма гявол, две години ви лъгаха. Едва в този момент стартира да се приказва за инфлацията, тъй като хората очевидно обедняха, добави Борисов.

Преди години обяснявах на хората по какъв начин желая да има мазнинка в бюджета, а в този момент разбирам, че задатъците по ПВУ към този момент са изхарчени! Смятам, че тъкмо в предизборния месец е нужно - и апелирам президента Радев да й каже - финансовият министър да излезе и да каже какъв е бюджетът на страната, прикани още водачът на ГЕРБ.

Без пътища сте нищо, хора! Днес обиколих Иваново, Бесарбово, Ценово, - прелестен народ, прелестни работни хора, само че без пътищата нищо не става! Имате прелестен район, пътните артерии са знакови за Русе.

Две години не идвах в Русе, тъй като нямаше какво да видя, и ми стана мъчително - този път вие би трябвало да ни дадете куража, и да ни кажете да не им обръщаме внимание. Години няма да се оправим след тази инфлация, заключи Борисов.

ГЕРБ не може да бъде унищожена, ГЕРБ няма по какъв начин да бъде заличена. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ в Разград Десислава Атанасова.

Атанасова дефинира като неприятно, че през тези две години отиваме на следващи предварителни избори.

„ Две години виждаме едно и също: съсипия, безпорядък, аматьорщина, безвластие, липса на политически решения. Всичко стартира с А тима, който ние нарекохме дилетанти, а други шарлатани “, сподели тя.

Атанасова акцентира, че лъжата е запазена марка на този А тим. Тя напомни, че този А тим излъга целия български народ: Кирил Петков за поданството си, с цел да стане министър, а Асен Василев докара хиперинфлация и обиди учителите и предприемачите с непристойния си език, наричайки едните не напълно естествени, а другите – не напълно правилни.

„ Единственото, с което ще бъдат запомнени дилетантите са инфлация, миграция и излагация “, акцентира Десислава Атанасова.

Тя прикани А тимът и неговите мажоретки да бъде комплициран на аварийна пейка на изборите на 2 април. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР