Като идвах насам, в това време ПП и ДБ си

...
Като идвах насам, в това време ПП и ДБ си
Коментари Харесай

Борисов: Ако сме първи с много, ще изведем държавата от кризата

Като идвах насам, в същото време Политическа партия и Демократична България си показват програмата, съобщи Бойко Борисов на среща със симпатизанти и хора от ГЕРБ в Кюстендил.  Дончев съм го оставил дежурен, да слуша с какво ще ни изненадат – 4 автомагистрали, 5 моста, самолети летят...това го наслушах, отсъди водачът на ГЕРБ. 

Казвам му: " Тони, кажи ми какво приказват, да реагираме и ние. Вика: ала-бала, щели да дават 50 милиарда за Севера и Юга. ", иронизира Борисов. Та те 1 милиард го взеха за " Хемус " и го похарчиха. Застанали и в едно студио на аутокю четат, единствено те си, няма други, подигра се Борисов.

Тука да вземем за пример, ще стане някой и ще каже: " Защо 2 години управлявахме и не направихме правосъдна промяна?какво ще отговори Христо - " ала-бала ". Ще стане някой самоуверен публицист, смел, и ще каже – абе откак ни няма, горивото падна 1 лев. Какво ще му отговори? Защото пратихме парите в Русия, разказа мислена обстановка Борисов.

Ще стане различен и ще пита: " Защо при Бойко газът беше 33 лв., стана 300, откак си тръгнахте стана 100...Как ще им отговори? Някой земеделец ще каже – произвеждаме всичко, за какво се вдигнапа олиото, хлябът, от кое място пристигна разликата?, продължи той. 

Затова от студиото си приказват. Защото срещите с хората носят риск, всеки може да те пита. Какво следва? Те популяризират слух, върви една мълва, че нямало значение резултатите от изборите. Те не вършат акция. От фотосите, които виждам 15 дни, 10-15 индивида са на откриването. Ние всяка вечер имаме по един такова събитие с по 800-1000 индивида, опълчи нещата Борисов.

Какво да стрим против тоя слух? Че ГЕРБ абсолютно ще ги поддържа и те щели да създадат държавно управление. Да знаят, че с положително, с убеждения нас могат да ни убедят, само че със мощ и напън – в никакъв случай, съобщи Борисов. Няма късмет да подкрепим държавно управление, които за тези 2 години изброих какво сътвориха. Да, в някаква форма на необятна коалиция съм податлив на диалог, само че това, което предизвикаха на бюджета, още 1-2 дни ще мълча, тъй като се надявам финансово министерство да извади действителното положение на страната. Като стане ясно, че до октомври би трябвало да се тегли още 10 милиарда дълг, за безумните решения на парламентите, и нашите, дето се поддадоха на популизма, маса налози махнахме, нарушихме приходната част на бюджета.

Имайте поради, че постоянно съм бил почтен – и с партията, и с хората. Казвал съм, че не може да разхищаваме, когато идваше кметът. Когато към този момент имхаме, тогава почнахме площадки, опери, пътища, църкви, манастири...При минус 7 % недостиг най-малко, идващият министър председател 20% би трябвало да отреже отвред, в случай че не желае да бута валутния ръб.  Забравете за еврозоната при тая инфлация и тоя дълг, сподели Борисов. Най-бедни сме, и от турско време е по този начин, заключи Борисов.

Нали щяха да се борят с корупцията по високите етажи, милиарди няма, милиони няма, и изброих от къде ги няма, сподели водачът на ГЕРБ.

Най-бедни сме и това е от турско време. На някой не му е прелестно България да е водач в района, заключи Борисов. 



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР