Като херцог и херцогиня, принц Уилям и Кейт Мидълтън надали

...
Като херцог и херцогиня, принц Уилям и Кейт Мидълтън надали
Коментари Харесай

Кейт изневери на себе си

Като херцог и херцогиня, принц Уилям и Кейт Мидълтън едва ли се сблъскват с ежедневните несгоди, които са добре познати на нас, елементарните хора. Ако си мислим по този начин, то тогава сме в неточност.

В края на предходната седмица Мидълтън в последния миг анулира наличието си на събитие, на което с Уилям бяха оповестени за специфични посетители. Причината, която тя е изтъкнала, била " поради децата " .

Постъпката, която надалеч не е в стила на постоянно точната и виновна Кейт, не ни е мъчно да оправдаем, тъй като едно от трите й деца е било болно, а тя не е съумяла да откри детегледачка , която да се грижи за тях за по-дълго време.
 Снимка 454095

От 2014 година, когато се роди принц Джордж, Уилям и Кейт разчитат на услугите главно на Мария Борало, едно от най-известните детегледачки, минали през школата на Norland College. Но тя е била възпрепятствана да се грижи за хлапетата във въпросната вечер, написа Daily Mail.

Вероятно ни звучи необичайно, само че и херцогините очевидно имат същите добре познати битови несгоди. А никой ангажимент и протокол не е в действие да задължи Кейт да бъде някъде, когато би трябвало да извършва родителските си отговорности.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и по какъв начин се майтапят двамата
Шегите на Уилям и Кейт

По-различни херцог и херцогиня

За разлика от херцога и херцогинята на Кеймбридж, които разчитат най-вече на себе си за развъждането на децата си, принц Хари и Меган Маркъл към този момент са наели цели три детегледачки за сина си Арчи и едва ли някогашната актриса в миналото ще изпадне в сходна обстановка, в която няма на кого да го повери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР