Като грозна лъжа определи министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов

...
Като грозна лъжа определи министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов
Коментари Харесай

Здравният министър опроверга фалшиви новини за повторно затваряне на градове

Като " грозна неистина " дефинира министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов появили се подправени вести, че се чака ново откриване на пропускателни пунктове и въвеждане на нови ограничавания по отношение на битката с ковид. " Нямаме никакво желание, в никакъв случай, на никое място да затваряме нито страната,  никакви КПП-та ”, съобщи той пред публицисти по време на посещение в Кюстендил по отношение на епидемиологичната конюнктура в региона, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Докато пътувах насам, мой другар, който е хирург в болница в страната, ми изпрати един подобен уебсайт .  Снощи ми изпратиха още един подобен уебсайт. Искам да ви кажа, че ние следим извънредно загрижено всички числа. Те са общодостъпни. Вие ги виждате в осведомителна портал. Цифрите на Европейския център за надзор на болесттите също са забележими. Тоест, нашите решения са стимулирани въз основата на общодостъпни данни. Нямаме никакво желание в никакъв случай, на никое място да затваряме никакви страни, никакви градове, никакви КПП-та. Не вярвайте на тези грозни неистини “

Тези, които пускат сходна информация за вероятно затваряне, " си играят със страховете на българското общество ", сподели още той. И добави: " Бъдете спокойни. Не вярвайте на тези грозни неистини, които се популяризират ".

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР