Като гражданин и приятел на Борисов бих му казал да

...
Като гражданин и приятел на Борисов бих му казал да
Коментари Харесай

Георги Марков към Борисов: Почивай си, бе човек. На 60 години отиваш

Като жител и другар на Борисов бих му споделил да си почива и да остави Българска социалистическа партия да внасят машини като туземци. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ и някогашен парламентарен арбитър Георги Марков пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". Той попита дали може да се вършат избори по система, за която единствено 500 хиляди души от българите са дали своят вот.
" Всеки ден господин Цветанов е полудял и тича от стая по стая и му слагат непрестанно някакви ултиматуми ", изясни още Марков. На въпрос дали е неточност коалирането с патриотите, Марков съобщи, че към днешна дата счита това за положително. " Благодарение на патриотите беше отхвърлена Истанбулската спогодба значително. Не е правилно, че обществото е било разграничено от нея. То беше обединено против нея. Помогнаха доста за пакта за миграция. Това са фундаментални въпроси ", добави още Марков. Според него не би трябвало за кворума в Народното събрание да се извиват ръцете на Борисов, че би трябвало да се санкционира този и оня и Народното събрание да става приятелски съд. Попитан какви стъпки би трябвало да предприеме министър председателят в юридически аспект, Марков съобщи:
" В юридически аспект няма какво. Той си ръководи индивидът. Както видяхте шефа на НАТО беше тук и вървим напред. Аз споделям, че в случай че съм му приятелят Георги Марков в персонален проект, щях да му кажа: " Почивай си, бе човек. На 60 години отиваш, ти чудеса направи, 4 пъти избори завоюва. Само Виктор Орбан и Меркел имат толкоз ", сподели още Марков. По думите му е направил зрими неща за България.
" Оправи ми булеварда, на който пребивавам. Слава, та не знам. Меркел, Тереза Мей, кой ли не те нацелува, бе човек. Ти си целия в целувки. Остави ги те да вършат кворума, те да внасят машините, върви в Банкя и си гледай кефа. Ходи на риба. Ела в Будапеща да си караме и да си живеем хубаво. Няма да живеем 100 години ", добави още Марков. Попитан дали изявлението му няма да бъде изтълкувано неправилно, Марков съобщи, че не го интересува.
" Навремето доктор Желев ме назначи за Конституционен арбитър, бях на 44 години. Питат го починалия ми другар: " Жельо, що го тури тоя Жоро Марков ", вика: " Щото има независимо мислене ". След 40 години отново си имам независимо мислене. Що па да мисля като всички ", добави още някогашният парламентарен арбитър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР