Като гражданин и данъкоплатец настоявам спешно да бъде създаден Национален

...
Като гражданин и данъкоплатец настоявам спешно да бъде създаден Национален
Коментари Харесай

Закрийте подуянската клоака Левски!

Като жител и поданик упорствам незабавно да бъде основан Национален щаб за битка с чернодробния метил от „ Сухата река “, детския паралич за нормалността, гнусния публичен метастаз и гърчещия се глист за здравия разсъдък, носещ името на Апостола на свободата Васил Левски. И най-отговорно декларирам, че като стартира от хонорара за този текст, повече няма да платя и пробита стотинка данък на страната, в случай че бъде провиснал безлихвен заем на мафиотско-мутренското изчадие от „ Подуяне “, с цел да продължи вековната си подигравка с всички цивилизационни правила.

Едно е да достигнеш спортно-техническото дъно, което Левски е правил безчет пъти в последните десетилетия – това приляга на един състезателен тим, колкото и да е неуместно и тъпо. Но моралното и публично проваляне на наглите просяци от „ Тодорини Кукли “ към този момент минава всевъзможни граници.

При 160 000 българи, изгубили работата си в последния месец и половина и банкрута на цели браншове, туморите от „ Сухата река “ желаят от страната да заплаща заплатите от по 50 000 евро на сбирщината им от сенегалци, португалци, черногорци и поданици на Кюрасао. Това е не просто цинизъм, това е гнусно национално изменничество от страна на тези, които имат въпиющото безсрамие да се назовават Отбора на народа и да петнят към този момент 106 години името на националния ни воин.

Подобно на селската сопа Сийка, станала фамозна от архивния репортаж на Евгений Михайлов с репликата си „ Кой ще ни дадье парииии “, фенклубове и тръстове, първоначални партийни организации и властимащи самодейци се пробват да обезпечат държавна помощ за Левски. Помощ защо? За да храним татуираните нарко-уроди от „ София-Запад “, с цел да пречукат идващия Слави Ангелов ли?

Да им осигурим гратис хероин и анаболи? Всяко спонсорство на „ синьото “ страшилище е де факто спонсориране на проведената престъпност и антисоциалното държание. Нима страната желае със личните ни пари да отглежда наркодилъри, биячи и убийци? За по-извратен случай на противоположна евгеника в никакъв случай не съм чувал или чел.

Когато лапаха пачките на Васил Божков, всичко беше наред. Когато се оказа, че хазартният необут дължи на страната 600 милиона лв., плачат като Златка за татуирания дребен Благо за някой лев. И с вселенско нахалство упорстват сметките на компаниите му да бъдат отворени, с цел да може да продължи да им налива левчета за лепило и семки. И козирка. Нищо, че фирмите му дължат пари с изключение на на Национална агенция за приходите, на 3000 свои чиновници, останали без прехранване. Да сте чули някой от тях да реве и да написа кървави писма на Бойко Борисов?

В съзнанието на митоманите от „ Сухата река “ тяхното отборче е с преимущество – няма страна, няма безработни, няма боси деца и гладуващи старци. От значение е само тяхното спонсорство. По-голямо доказателство за антибългарската и античовешка същина на престъпната организация от „ Тодорини кукли “ надали е нужна. Този израстък би трябвало да бъде отсечен, капсулиран, фалиран, на моменгта. И когато и да стане, ще е със забавяне. За да могат естествените българи, смачкани от вируси, недостиг и фатмашки заупокойни молебствия от „ Дондуков “ 2 най-малко за момент да бъдат оставени на мира.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Редакцията на Lupa.bg се разграничава от мнението на Евгени Чертовенски, коментарът е негова персонална позиция

Инфо:лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР