Като голяма тръпка, силна емоция, съчетана с висок адреналин. Така

...
Като голяма тръпка, силна емоция, съчетана с висок адреналин. Така
Коментари Харесай

Начало //Новини //Кръстницата на кораба Бургус - златната Стефани Кирякова, за първи път ще посети остров Света Анастасия Кръстницата на кораба Бургус за първи път ще посети остров Света Анастаси

Като огромна тръпка, мощна страст, съчетана с висок адреналин. Така златната Стефани Кирякова дефинира идното си първо пътешестване до остров Света Анастасия. Пътешествието е планувано за ранния следобяд през днешния ден.

За повторно олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Токио 2020 година ще има шанса да се качи на кораба " Бургус “, на който стана кръстница на 1 септември предходната година. Катамаранът всекидневно транспортира пасажери по направления до няколко дестинации в Бургаския залив.

" Много се вълнувам, има и някаква самобитна предстартова тресчица, която дефинирам като сходна с тази преди да излезем на килима в Токио. Очаквам следващото си запаметяващо прекарване в родния си град “, съобщи Стефани Кирякова.

Златното ни момиче разкри, че няма да откаже на никого от пасажерите фотография за спомен.

" Остров Света Анастасия е историческо място, което си заслужава да се посети. След края на спортната ми кариера към този момент имам опцията да го прегледам в елементи “, добави Стефани Кирякова, която след триумфа в Токио стана почетен жител на Бургас.

В родния си град Стефани и съотборничките й от златния отбор – Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Лаура Траатс ще се показват в целия си искра на 28 юни.

Тогава в зала " Младост “ петте грации ще продължат да въодушевяват своите фенове с платформата " ДиамантиТе “.

Именно Бургас ще бъде първата спирка на този план, който включва Мастър клас, като всички деца и млади очаквания на художествената гимнастика от града и района могат да се запишат в него. Интересът в действителност е голям, тъй като младите дарования ще могат същински да се допрян до уменията и майсторството на петте шампионки, насъбрани в годините.

" Убедена съм, че залата ще бъде цялостна, тъй като родният ми град Бургас е раждал и ще ражда огромни спортисти “, съобщи Стефани Киракова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР