Като го няма Кулагин - дайте път на неговите бледи

...
Като го няма Кулагин - дайте път на неговите бледи
Коментари Харесай

Кулагин срина из основи Цецо Андреев

Като го няма Кулагин - дайте път на неговите бледи фалшификати! Първият обаче си оставам аз, без значение какъв брой ще има след мен. Ментетата са доста, само че оригиналът е един! Както предвещах още предния ден, ще има опит за повторение на схемата, с тази разлика, че Кулагин съм аз и не съм вътре, а не всеки с изгорен перчем. Аз не ближа и задници! Сега съзнавам какъв казус съм в историята на ББ!, избухна с нов коментар във връзка прясно стартиралия сезон на Big Brother Most Wanted Валентин Кулагин.

Гримьорът с поразяваща уста загатва в думите си опитите на продуцентите да повторят рейтинговия му облик в лицето на много по-несловоохотливия Цецо Андреев, чийто нов прякор фиктивен от Кулагин е "Цура от Койнаре ".



Цецо Андреев обича да се фука с клиентките, които съгласно слуховете гримира гратис.

Цецо Андреев пийнал на талпа

"Не стига, че като излязох, мишките от моята къща не спираха да приказват за мен, ами в този момент и тези новите пълшоци, и те приказват за мен! В цялата история на предаването аз съм и единствения изпъден, който народа назовава "победителят ", отбелязва още Валентин и е безапелационен: "Крайно безразличен съм от гримьорката Цура от Койнаре, само че тъй като си разреши да приказва за мен, ще върна жеста. Ще кажа единствено за джуджето-ромин, че той не е гримьора на "звездите ", а безплатната им подлога, техният подражател, само че не и основател на визии ", разяснява разпалено във Facebook Кулагин.

Според топ гримьорът, съперникът му петни специалността, прочут с това че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, поради проблемите му с опиатите. "Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не желаят и да чуват за него.
И за край ще кажа, че аз в никакъв случай няма да бъда "гримьора на звездите ", тъй като тези "звезди ", които той гримира са едни обикновени проститутки ", отсече Вал.



Преди седмица Валентин Кулагин завоюва приз "Най-добър гримьор ".

Аз съм гримьор на всяка Нормална, Работеща Жена в тази страна и отвън нея, която желае да наподобява добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, изключително известните, тъй като за мен е значимо клиентките ми да се гордеят с мен, а не аз да се популяризирам посредством тях! Едно е несъмнено - ще гледаме по какъв начин бай мангау върти кючеци и зее със силиконовата си устна. Дано това ви е забавно, друго няма да видите. Всеобщото двуличие и на останалите мишкарници е очевидно. Жалко, че го няма Котарачето вътре, да ги мята в тъч по през целия ден, завърши коментара си Кулагин.

View this post on Instagram
A post shared by Valentin Kulagin (@valentinkulagin) on Oct 22, 2018 at 6:17am PDT

Кулагин не стопира да се радва на фенски интерес.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР