Като гледате към 2022г, какво е усещането?Обнадежден съм. Първо благодаря ...

Като гледате към 2022г, какво е усещането?Обнадежден съм. Първо благодаря

2022 за технологиите според Cisco, част 1

Като гледате към 2022г, какво е чувството?

Обнадежден съм. Първо благодаря за изявлението.

2021г завърши за нас с нараснали упования и за жалост разбрахме това, за което говорихме по-рано. Разбрахме, че ще има изненади в бъдеще. Разбрахме какъв брой малко неща са под нашия надзор през днешния ден.

Тази година обаче се надяваме Омикрон да бъде сигнала, че краят наближава. Ако слушаме медиците, те дават сигнали, че може и да е по този начин. Е, има риск от нови разновидности, само че хората са подготвени. Те бяха подготвени, всички сме подготвени. Колкото и да обичаме тази технология и да се гордеем с това, което успяхме да реализираме, с цел да не спре светът и хората да могат да запазят продуктивността си, всички умираме да се върнем. Да сме още веднъж дружно. Лично.

Какво мислите за общата макропрогноза? Сигурно имате някакви сигнали за проблемите по веригите на доставки? За достъпа до материали. Какво е чувството? Ще пораства ли стопанската система или не толкоз бързо, както бихме желали?

Трудно е да се предвижда. През март 2020г съвсем всички мислехме, че в световната пандемия стопанската система ще пострада.

Но стана тъкмо противоположното в последните 2г.

Няколко неща се случиха.

Първо на годишна база беше доста мъчно. Но 2021г бе толкоз мощна година. Очевидно Фед ще стартира да покачва лихвите, което ще има някакви последствия за стопанската система.

Но считам, че капиталовият цикъл, в който са фирмите и настройките им за софтуерните вложения, концепциите им за бъдещето демонстрират, че капиталовата среда ще бъде много мощна. Особено в нашия сегмент.

Забелязваме огромни дълготрайни трендове, които съгласно нас ще продължат да са тласкани напред. Може да има някои съмнения поради краткотрайни макропроблеми, само че в дълготраен проект всичко ще бъде наред.

Източник: bloombergtv.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg